Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний відділ поліції ГУНП в Чернігівській області

Незнайомці із соцмереж обіцяють примножити «інвестовані» гроші: поліцейські Прилуччини застерігають громадян від шахрайської схеми

Поліцейські радять громадянам остерігатися сумнівних пропозицій про легкий заробіток в Інтернеті та ретельно перевіряти інформацію про варіанти можливого заробітку онлайн.

16:39 30.01.2024

У Прилуках поліцейські затримали торгівця наркотиками

Співробітники кримінального блоку Прилуцького районного відділу поліції викрили 44-річного прилучанина під час збуту чергової партії наркотичної речовини. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

10:47 29.01.2024

У Варвинській громаді поліцейські викрили перевізника незаконно добутої деревини

У зупиненій на автошляху для перевірки великоваговій вантажівці співробітники групи реагування патрульної поліції Прилуцького районного відділу поліції виявили вантаж лісопродукції, супровідні документи на яку викликали сумнів щодо їх достовірності.

10:46 29.01.2024

Перейшов за посиланням для зарахування коштів під час продажу товарів та втратив більше 25 тисяч гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв

Поліцейські закликають громадян під час купівлі-продажу товарів не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах.

09:25 19.01.2024

На Чернігівщині поліцейські викрили злочинну групу, що здійснювала незаконний обіг підакцизних товарів у мільйонних масштабах

Співробітники слідчого управління поліції Чернігівщини здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами незаконного виготовлення та збуту фальсифікованих тютюнових виробів. У зловмисників вилучено сировину загальною вартістю близько 1 мільйона гривень, обладнання та інші речові докази.

11:06 17.01.2024

На Прилуччині правоохоронці скерували до суду провадження про розстріл російським окупантом цивільних автівок з дітьми

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції завершили досудове розслідування та передали прокуророві Прилуцької окружної прокуратури для скерування до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо військового розвідника окупаційної армії рф, причетного до розстрілу двох цивільних легковиків з вісьмома пасажирами, зокрема трьома дітьми.

12:46 16.01.2024

У Срібному представили тимчасового виконувача обов’язків начальника поліції

Наказом начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Івана Іщенка тимчасове виконання обов’язків начальника відділення поліції № 1 смт. Срібне покладено на полковника поліції Миколу Омельченка.

12:45 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь