A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Служба безпеки України новини

СБУ викрила на Чернігівщині шахрая, який виманював у громадян гроші під приводом благодійної допомоги для ЗСУ   

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією ліквідували чергову шахрайську схему виманювання грошей у громадян під виглядом благодійної допомоги для Збройних Сил України.

10:22 22.02.2024

За матеріалами СБУ до 8 років тюрми засуджено організатора каналу торгівлі людьми

За матеріалами Служби безпеки України до 8 років позбавлення волі засуджено організатора злочинної групи, яка займалась «вербуванням» українців призовного віку для заробітків на нелегальному бізнесі.

12:54 12.02.2024

За матеріалами СБУ довічне ув’язнення отримав російський комбат, який закатував українського воїна під час окупації Чернігівщини

За матеріалами Служби безпеки України до довічного ув’язнення заочно засуджено російського загарбника, який вчиняв воєнні злочини у період тимчасової окупації частини північних регіонів України.

15:50 05.02.2024

За матеріалами СБУ 15 років тюрми заочно отримала зрадниця, яка керує незаконною «паспортизацією»

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено колишню співробітницю міграційної служби Луганщини, яка добровільно співпрацює з ворогом.

16:40 30.01.2024

За матеріалами СБУ судитимуть членів злочинного угрупування, які вивозили ухилянтів з України

Слідчі СБУ завершили досудове розслідування стосовно членів організованої  злочинної групи, які налагодили схему незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

09:47 29.01.2024

СБУ повідомила про підозру зраднику з Донеччини, який воює на боці окупантів

Служба безпеки України зібрала доказову базу стосовно колишнього військовослужбовця Національної гвардії, який перейшов на бік ворога, зрадивши присязі. Досудовим розслідуванням встановлено, що зрадник добровільно вступив до підрозділу силового блоку військового формування «Каскад», що входить до складу т.зв. «міністерства внутрішніх справ днр» на посаду командира батальйону.  У подальшому, після проходження навчань,  він брав участь у бойових діях на боці ворога проти Сил оборони України та виконував інші «завдання» окупантів. На підставі зібраних доказів зловмиснику заочно повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 111 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Йому загрожує 15 років перебування за гратами або довічне позбавлення волі. Тривають комплексні заходи для притягнення бойовика до відповідальності. Розслідування злочинної діяльності проводили співробітники СБУ у Чернігівській області за процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури.

16:47 09.01.2024

За матеріалами СБУ до 12 років позбавлення волі засуджено російського військового, причетного до викрадення дитини

За матеріалами Служби безпеки України, до 12 років позбавлення волі заочно засуджено російського військового Миколу Хачатуряна, причетного до викрадення неповнолітньої дитини. Нагадаємо, що в березні минулого року під час тимчасової окупації одного з населених пунктів Чернігівського району рашисти викрали сина військової ЗСУ, коли той перебував у родичів.

11:03 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь