A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Служба безпеки України новини

За матеріалами СБУ винесено вирок колишньому співробітнику ДСНС, який добровільно перейшов на бік ворога

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено колишнього співробітника Державної служби з надзвичайних ситуацій Луганщини. Слідством встановлено, що капітан  служби цивільного захисту ГУ ДСНС України у Луганській області, після повномасштабного вторгнення рф на територію України, погодився на пропозицію окупаційної адміністрації держави-агресора, перейшов на бік ворога та прийняв присягу. Перебуваючи на «посаді», зловмисник виконував вказівки окупантів, проводив агітаційну роботу та закликав місцеве населення до підтримки загарбників. На підставі зібраних доказів суд визнав колаборанта винним за   ч. 7 ст. 111-1 (добровільна участь громадянина України в незаконних збройних чи воєнізованих формуваннях, створених на тимчасово окупованій території) Кримінального кодексу України та призначив покарання – 15 років позбавлення волі. Наразі зрадник перебуває на тимчасово окупованій території сходу України. Співробітники Служби безпеки вживають комплексні заходи для притягнення його до відповідальності. Викриття злочинної діяльності ворожого поплічника здійснювали співробітники СБУ у Чернігівській області у взаємодії із слідчими Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури.

16:40 14.11.2023

За матеріалами СБУ 8 років тюрми отримала інформаторка рф, яка розвідували позиції ЗСУ на півночі України

Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримала інформаторка спецслужб рф, яка передавала окупантам розвіддані про переміщення підрозділів ЗСУ в Чернігівській області.

16:24 06.11.2023

Контррозвідкою СБУ встановлено особу рашиста, причетного до викрадення сина військової ЗСУ

Контррозвідники СБУ встановили особу російського військового, причетного до організації викрадення неповнолітнього сина жінки, яка проходить службу за контрактом у лавах Збройних Сил України.

09:34 28.08.2023

СБУ повідомила про підозру російському комбату, який закатував українського воїна під час окупації Чернігівщини

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного російського загарбника, який вчиняв воєнні злочини на період тимчасової окупації частини північних регіонів України.

09:50 03.08.2023

СБУ підозрює у колабораціонізмі експрацівника кримінально-виконавчої служби

Служба безпеки України зібрала докази колабораційної діяльності стосовно колишнього співробітника управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Харкові, який добровільно перейшов на бік ворога.

09:50 03.08.2023

За матеріалами СБУ повідомлено про підозру митнику, причетному до корупційної схеми

Співробітники Служби безпеки України викрили посадовця Чернігівської митниці. Зловмисник причетний до корупційної схеми, через яку державний бюджет недоотримував щомісяця мільйони гривень.

15:29 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь