A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Оголошення

Програма підтримки ветеранського бізнесу #ВАРТО

Другою, більш масштабною програмою підтримки ветеранського бізнесу на сьогодні є програма #ВАРТО.  Український ветеранський фонд фінансуватиме ветеранський бізнес на суму від 500 тисяч гривень до мільйона.

09:52 22.09.2022

Гроші на власну справу: ветерани та їхні сім’ї можуть отримати фінансову підтримку бізнесу

Український ветеранський фонд запустив проєкт з мікрофінансування ветеранського бізнесу. Відтепер ветерани та члени сімей ветеранів, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.

09:40 22.09.2022

Школяриків із родин загиблих Героїв привітали з Першовереснем

31 серпня, напередодні початку нового навчального року, Третім відділом Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та Варвинською селищною радою проводилися заходи щодо привітання з Днем знань дітей шкільного віку сімей загиблих. Таких школяриків у Варвинській громаді шестеро.

11:27 15.09.2022

 Вебінар “Соціальний захист внутрішньо переміщених та постраждалих осіб. Відповіді на актуальні питання”

17 вересня 2022 року (субота) о 11:00 за участі консультантів з юридичних та соціальних питань відбудеться онлайн-зустріч щодо соціального захисту внутрішньо переміщених та постраждалих від війни осіб.

11:16 15.09.2022

Шановні мешканці Варвинської громади!

Варвинська селищна рада, зважаючи на вимоги сьогодення, звертається до кожного з вас з метою врахування думки громадськості у заміні афоризму, написаного на обеліску Слави «Никто не забыт, ни что не забыто» на україноцентричний (українською мовою) афоризм, який повинен мати відношення до трагічних подій Другої світової війни. Прохання залишати свої варіанти у коментарях під цим постом.

16:41 13.09.2022

ВШАНОВУЄМО ЗЕМЛЯКІВ

В парку Слави на алеї пам’яті 14 вересня об 10:00 год. відбудеться відкриття Почесного стенду земляку, шанованому уродженцю с. Остапівка Даценку Олександру Никифоровичу. Стенд виготовлено за сприяння київського благодійника Василя Васильовича Федоренка.

11:53 12.09.2022

Повідомлення про прийняття працівника на умовах строкового договору

Варвинська селищна рада на час відсутності головного спеціаліста юридичного сектору оголошує про прийняття працівника на умовах строкового трудового договору для виконання повноважень за відповідною посадою на період такої відсутності  (відпустки)  під час дії воєнного стану.

09:08 07.09.2022

Засідання виконавчого комітету

15 вересня 2022 року о 10-00  годині  в залі засідань Варвинської селищної ради відбудеться  засідання виконавчого комітету Варвинської селищної ради

16:58 05.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь