A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Податкові новини

Податківці попереджають про дотримання законодавства під час продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, зокрема неповнолітнім особам

   За інформацією управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Чернігівській області по 2 суб’єктам, які зареєстровані та здійснюють господарську діяльність на території Чернігівської області, нещодавно винесені податкові повідомлення-рішення про застосування фінансових санкцій.

16:40 27.03.2024

Щодо роботи Семенівської ДПІ!

 Головне управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що з 25 березня 2024 року  Семенівська  ДПІ тимчасово не працює через пошкодження приміщення інспекції внаслідок ворожого обстрілу.

08:53 27.03.2024

Щодо особливостей справляння рентної плати за спеціальне  використання лісових ресурсів у 2024 році

    Платниками рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів (далі – Рентна плата) є лісокористувачі - юридичні особи, їх філії, відділення які здійснюють спеціальне використання лісових ресурсів на підставі спеціальних дозволів (лісорубних або лісових квитків) або відповідно до умов договору довгострокового тимчасового користування лісами (п. 256.1 ст. 256 Кодексу).

09:09 15.03.2024

Щодо нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – податок), є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості. Податкове/податкові повідомлення-рішення про сплату суми/сум податку, обчисленого згідно з підпунктом 266.7.1 пункту 266.7 статті 266 Податкового кодексу України (далі – Кодекс), разом з детальним розрахунком суми/сум податку та відповідні платіжні реквізити, зокрема, органів місцевого самоврядування за місцезнаходженням кожного з об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, надсилаються платнику податку контролюючим органом у порядку, визначеному статтею 42 Кодексу, до 1 липня року, що настає за базовим податковим (звітним) періодом (роком).

14:38 12.03.2024

Оформлення трудових відносин з працівниками – це імідж роботодавця та внесок у обороноздатність країни

   Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує про необхідність оформлення суб’єктами господарювання трудових відносин із найманими працівниками.

08:26 29.02.2024

Щодо можливостей Електронного кабінету ДПС

         Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків на те, що нараховані і сплачені суми податків, зборів та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску обліковуються в інтегрованих картках платників (ІКП), які відкриваються органами ДПС за кожним платником та кожним видом платежу, які повинні сплачуватися такими платниками.

08:25 29.02.2024

Фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області виявляють факти продажу товарів без застосування РРО

Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області на постійній основі здійснюється робота щодо виявлення фактів порушень законодавства суб’єктами господарювання, щодо порядку проведення розрахунків з покупцями та ведення обліку технічно-складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту.

14:26 22.02.2024

У січні 2024 року до місцевих бюджетів Чернігівщини спрямовано 731 мільйон гривень податків та зборів

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень 2024 року надійшло 731 млн грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 88 млн грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

14:11 22.02.2024

Граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Триває Деклараційна кампанія ­– 2024. Прозвітувати про доходи, отримані протягом минулого року, громадяни та фізичні особи – підприємці мають у визначені законодавством строки. Так, граничні строки подання декларації:

10:40 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь