Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Податкові новини

Оформлення трудових відносин з працівниками – це імідж роботодавця та внесок у обороноздатність країни

   Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує про необхідність оформлення суб’єктами господарювання трудових відносин із найманими працівниками.

08:26 29.02.2024

Щодо можливостей Електронного кабінету ДПС

         Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків на те, що нараховані і сплачені суми податків, зборів та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску обліковуються в інтегрованих картках платників (ІКП), які відкриваються органами ДПС за кожним платником та кожним видом платежу, які повинні сплачуватися такими платниками.

08:25 29.02.2024

Фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області виявляють факти продажу товарів без застосування РРО

Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області на постійній основі здійснюється робота щодо виявлення фактів порушень законодавства суб’єктами господарювання, щодо порядку проведення розрахунків з покупцями та ведення обліку технічно-складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту.

14:26 22.02.2024

У січні 2024 року до місцевих бюджетів Чернігівщини спрямовано 731 мільйон гривень податків та зборів

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень 2024 року надійшло 731 млн грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 88 млн грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

14:11 22.02.2024

Граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Триває Деклараційна кампанія ­– 2024. Прозвітувати про доходи, отримані протягом минулого року, громадяни та фізичні особи – підприємці мають у визначені законодавством строки. Так, граничні строки подання декларації:

10:40 14.02.2024

Про програмне забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1»

Програмне забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» є надійним засобом КЕП та призначене для застосування на комп’ютерній техніці клієнтів Кваліфікованого надавача ЕДП Державної податкової служби України для реалізації наступних функцій:

12:04 12.02.2024

Як отримати електронні довірчі послуги  неповнолітній особі віком від 14 до 18 років

У зв'язку з набранням чинності Закону України від 01.12.2022 № 2801-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення укладення угоди між Україною та Європейським Союзом про взаємне визнання кваліфікованих електронних довірчих послуг та імплементації законодавства Європейського Союзу у сфері електронної ідентифікації», було внесено зміни, зокрема, до статті 32 Цивільного кодексу України щодо самостійного укладання договору про отримання електронних довірчих послуг неповнолітніми особами.

11:58 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь