Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний відділ поліції ГУНП в Чернігівській області

Брав участь у розстрілі цивільних: на Прилуччині правоохоронці повідомили про підозру російському військовому

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури встановили анкетні дані старшого розвідника збройних сил російської федерації, який причетний до розстрілу двох автомобілів із вісьмома мирними громадянами на території Ічнянської громади.

10:43 21.11.2023

“Лють” запрошує жителів Чернігівщини до своїх лав

«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

10:33 21.11.2023

Перерахувала 3 тисячі гривень на допомогу «подрузі у месенджері»: поліція застерігає громадян від онлайн-шахраїв

Якщо вам надходить повідомлення, або дзвінок від знайомого чи друга «Привіт! Позич, будь ласка, гроші» - перш ніж допомогти, переконайтеся, що це не шахрай, який видає себе за вашого товариша. Так, 18 листопада до поліції звернулась 38-річна мешканка Прилуцького району, яка повідомила, що в месенджері «Вайбер» їй написала подруга. Дівчина попросила терміново позичити гроші. Потерпіла погодилась і одразу перерахувала їй 3 тисяч гривень. Пізніше вона дізналася, що акаунт подруги зламали шахраї. Зрозумівши, що її ошукали, вона звернулась до поліції. За цим фактом поліцейські розслідують кримінальне провадження за частиною 4 статті 190 Кримінального Кодексу України (шахрайство). Поліція наполегливо рекомендує громадянам дотримуватись наступних правил безпеки:  -    перетелефонуйте другу за номером, який ви точно знаєте, а не за тим, що вказаний на сторінці у соцмережах. Пам’ятайте: якщо шахрай зламав сторінку, то міг змінити номер телефону в профілі; -    запитайте товариша про те, що можете знати тільки ви - таке питання відразу викриє шахрая; -    напишіть спільним знайомим і запитайте, чи не отримували вони подібних повідомлень від людини, яка просить у вас фінансову допомогу. Шахраї, як правило, одночасно роблять розсилку всім підписникам зламаної сторінки.

10:27 21.11.2023

Очікувала на заробіток, натомість втратила більше 10 тисяч гривень: поліція Прилуччини застерігає від шахраїв

Поліцейські радять громадянам остерігатися сумнівних пропозицій про легкий заробіток в Інтернеті та ретельно перевіряти інформацію про варіанти можливого заробітку онлайн.

10:26 21.11.2023

Поліція Прилуччини закликає пішоходів: подбай про свою безпеку - познач себе на дорозі

Поліцейські наполегливо рекомендують всім учасникам дорожнього руху бути особливо уважними та обережними. Ускладнення погодних умов та відсутність вуличного освітлення - серйозні приводи, аби бути максимально відповідальними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

15:42 08.11.2023

Представився лікарем і ошукав пенсіонерку: поліція Чернігівщини затримала підозрюваного у шахрайстві «ваш родич у біді»

Оперативники Прилуцького районного відділу поліції спільно з колегами з управління карного розшуку поліції області за підтримки співробітників кримінального аналізу встановили та затримали 25-річного чоловіка за підозрою у шахрайських діях щодо 86-річної пенсіонерки з Прилук.

16:47 06.11.2023

Викрали з картки більше 100 тисяч гривень: у Прилуках поліцейські оперативно затримали підозрюваних

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції затримали двох місцевих жителів, які з телефону 25-річного прилучанина переказали на свій банківський рахунок більше 100 тисяч гривень.

16:44 06.11.2023

Спричинив шкоду довкіллю на 32 мільйони гривень: у Прилуках поліцейські повідомили про підозру депутату місцевої ради

Правоохоронці викрили депутата, який очолює комунальне підприємство у Прилуках, у масштабному забрудненні земель небезпечними відходами. Зафіксовано перевищення вмісту нафтопродуктів у ґрунті у 28 разів.

16:36 06.11.2023

Оформлення «грошової допомоги в соцмережах» : поліцейські закликають громадян не вірити фейковим оголошенням про допомогу в Інтернеті

У соцмережах шахраї поширюють фейкові оголошення про оформлення «Грошової допомоги». Поліцейські радять громадянам не переходити за такими посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах.

16:25 06.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь