Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний відділ поліції ГУНП в Чернігівській області

Завдали шкоду довкіллю на 32 мільйони гривень: правоохоронці скерували до суду провадження про забруднення земель

Слідчі Головного управління Нацполіції в області завершили досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях щодо забруднення земель у Прилуцькому районі небезпечними відходами нафтовидобувної галузі. Матеріали проваджень з обвинувальними актами передано прокурору для направлення до суду.

15:14 01.12.2023

Повідомили про замінування газової служби: у Прилуках поліцейські розшукали групу зловмисників

Оперативники Прилуцького районного відділу поліції за лічені години встановили особи трьох місцевих мешканців, які здійснили завідомо неправдиве повідомлення про замінування критично важливого об'єкту у Прилуках. «Телефонного мінера» затримано до ізолятора тимчасового тримання.

10:25 28.11.2023

На Прилуччині вирує негода: поліція допомагає громадянам

Через ускладнення погодних умов – сильні снігопади і ожеледицю – в області у посиленому режимі несуть службу групи реагування патрульної поліції Поліцейські продовжують допомагати автомобілістам, які вирушили в дорогу в негоду.

09:19 28.11.2023

«Купив водійське посвідчення в Інтернеті » у Прилуках поліцейські викрили чоловіка у використанні підроблених документів

У ході проведення профілактичних заходів, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб за порушення правил дорожнього руху. Поліцейські виявили у 35-річного водія легкового автомобіля водійське посвідчення з ознаками підробки.

09:15 28.11.2023

Поліцейський офіцер Варвинської громади притягнув до відповідальності двох чоловіків за продаж фальсифікованої тютюнової продукції

У ході проведення заходів спрямованих на протидію нелегальному ринку підакцизної продукції поліцейський перевірив законність продажу тютюнових виробів на місцевому ринку.

09:14 28.11.2023

Надіслала незнайомцю понад 17 тисяч гривень за неіснуючий електровелосипед: поліцейські закликають сплачувати за товар тільки після його отримання

Поліцейські наполегливо рекомендують мешканцям Прилуччини бути обачними під час покупок в соцмережах та на сайтах безкоштовних оголошень.

10:47 22.11.2023

СБУ повідомила про підозру колаборантці з Луганщині, яка впроваджувала стандарти освіти рф на окупованій території

Служба безпеки України продовжує викривати колаборантів, які сприяють окупантам у запровадженні стандартів освіти держави-агресора на тимчасово захоплених територіях України.

10:49 21.11.2023

«Ваша картка заблокована»: псевдобанкір ошукав жінку на 57 тисяч гривень

Поліцейські закликають мешканців Прилуччини не передавати стороннім особам жодних відомостей про свої банківські картки. Представляючись співробітниками банків, шахраї випитують секретні дані і можуть отримати доступ до ваших рахунків.

10:45 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь