Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Прилуцький районний відділ поліції ГУНП в Чернігівській області

Спричинив шкоду довкіллю на 32 мільйони гривень: у Прилуках поліцейські повідомили про підозру депутату місцевої ради

Правоохоронці викрили депутата, який очолює комунальне підприємство у Прилуках, у масштабному забрудненні земель небезпечними відходами. Зафіксовано перевищення вмісту нафтопродуктів у ґрунті у 28 разів.

16:36 06.11.2023

Оформлення «грошової допомоги в соцмережах» : поліцейські закликають громадян не вірити фейковим оголошенням про допомогу в Інтернеті

У соцмережах шахраї поширюють фейкові оголошення про оформлення «Грошової допомоги». Поліцейські радять громадянам не переходити за такими посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах.

16:25 06.11.2023

Земельні питання: як і де можна отримати консультацію юриста безоплатно

Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.

16:10 06.11.2023

Поліція Прилуччини вкотре застерігає громадян від шахраїв, які пропонують оформити «грошову допомогу» в Інтернеті

У соцмережах шахраї поширюють фейкові оголошення про оформлення «Грошової допомоги». Поліцейські закликають громадян не переходити за такими посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах.

09:24 02.11.2023

Перейшла за посиланням нібито для оформлення доставки та втратила більше 14 тисяч гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв

Поліцейські закликають громадян під час купівлі-продажу товарів не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах.

10:20 25.10.2023

Начальник обласної поліції Іван Іщенко представив нового керівника райвідділу поліції у Прилуках

23 жовтня, начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Іван Іщенко представив особовому складу Прилуцького районного відділу поліції нового керівника – підполковника поліції Василя Ободовського.

10:19 25.10.2023

Важлива інформація : змінено графік особистого прийому громадян керівником поліції Прилуччини

Жителі Прилуччини зможуть поспілкуватися із т.в.о. начальника Прилуцького РВП ГУНП в Чернігівській області Василем Ободовським щопонеділка з 10.00 до 12.00 у приміщенні Прилуцького районного відділу поліції.

10:18 25.10.2023

Незнайомці із соцмереж обіцяють подвоїти «інвестовані» гроші: поліцейські Прилуччини застерігають громадян від нової шахрайської схеми

Поліцейські радять громадянам остерігатися сумнівних пропозицій про легкий заробіток в Інтернеті та ретельно перевіряти інформацію про варіанти можливого заробітку онлайн.

11:48 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь