A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості»

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура. Участь у заході взяли в.о. міського голови Геннадій Іванюк, представники служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці, а також учасники бойових дій та переселенці.

16:17 23.04.2024

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства?

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

10:33 19.04.2024

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості

Вже 304 мешканця області для започаткування або розвитку бізнесу скористалися програмою «Власна справа» урядового проєкту єРобота та 10 - програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей».

10:28 19.04.2024

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

15:30 16.04.2024

єРобота: в Чернігові дружина військового відкрила пекарню

   Завдяки своїй цілеспрямованості, рішучості, підтримці родини та допомозі бізнес-партнерки, а ще – грантовим коштам від держави чернігівка Людмила Скрипка відкрила в рідному місті нову пекарню. Півмільйона гривень на започаткування власної справи вона отримала, як дружина військовослужбовця, за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота». 

15:21 11.04.2024

Ветеран з Чернігова Євген Смага відкриває автомийку

Тяжка травма не завадила йому жити активним, повноцінним життя, досягати поставлених цілей і бути успішним. Чернігівець Євген Смага під час оборони рідного міста отримав поранення, внаслідок якого йому ампутували ногу. Він пройшов довгий шлях реабілітації і нині ходить на протезі. Щоправда, не ходить, а бігає… активно займається спортом, бере участь у міжнародних змаганнях, встановлюючи рекорди, піднімається в гори, аби зібрати донати побратимам, і відкриває власну автомийку самообслуговування. Щоб започаткувати цей бізнес скористався програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту «єРобота».

09:08 05.04.2024

Де на Чернігівщині пропонують роботу плюс житло?

Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується понад десяток пропозицій роботи з наданням житла. Є такі вакансії для лікарів. Так, терапевта, педіатра та хірурга запрошують на роботу у Варву. Заробітна плата – 20 тис. грн.

11:37 04.04.2024

Інформує служба зайнятості: з 1 квітня збільшуються компенсаційні виплати роботодавцям

З 1 квітня 2024 року, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік», мінімальна заробітна плата в Україні підвищилася до 8 тис. гривень. У зв’язку з цим зміниться розмір деяких виплат, що стосуються сфери зайнятості, розмір яких узгоджений з мінімальною зарплатою.

11:27 04.04.2024

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо». Його власниця – підприємниця Юлія Біла. Реалізувати бізнес-ідею їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

12:24 29.03.2024

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

   Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина»  (сел.Срібне). Та ці витрати для роботодавця перетворилися на інвестиції, оскільки він скористався однією із компенсаційних програм служби зайнятості - взяв на роботу людину з інвалідністю та отримав компенсацію за облаштування для неї робочого місця.

16:47 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь