A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

   Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина»  (сел.Срібне). Та ці витрати для роботодавця перетворилися на інвестиції, оскільки він скористався однією із компенсаційних програм служби зайнятості - взяв на роботу людину з інвалідністю та отримав компенсацію за облаштування для неї робочого місця.

16:47 27.03.2024

Найкращий соціальний захист людини – це робота»

Так на «круглому столі», що відбувся вчора в Коропській селищній раді, сказала директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник. Участь у заході взяли Коропський селищний голова Володимир Куніцин, представники служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці, а також учасники бойових дій та переселенці. Говорили про шляхи вирішення проблем зайнятості саме цих категорій громадян.

14:16 22.03.2024

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити? Станом на 14 березня 2024 року в області налічується 724 вакансії. З них високооплачувані: - верстатник деревообробних верстатів (35 000 грн), м. Чернігів; - водій автотранспортних засобів (35 000 грн), Чернігівський район, с. Красне; - оператор верстатів з програмним керуванням (25 000 грн), м. Ніжин; - головний бухгалтер (20 000 грн), м. Чернігів; - менеджер (управитель) із збуту (20 000 грн), м. Мена; - лікар-педіатр (20 000 грн), селище Варва; - швачка (20 000 грн), м. Чернігів; - оператор друкарського устаткування (20 000 грн), м. Чернігів; - інженер-технолог (20 000 грн), м. Корюківка; - фрезерувальник (20 000 грн), м. Ніжин. База вакансій обласної служби зайнятості оновлюється щодня. Ознайомитися з пропозиціями роботи можна на порталі Державної служби зайнятості за посиланням https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy. Вакансії також дивіться на сервісі «Єдиний портал вакансій» https://jobportal.dcz.gov.ua та в телеграм-каналі актуальних пропозицій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz  З питань працевлаштування звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу Чернігівського обласного центру зайнятості. Чернігівський обласний центр зайнятості

09:20 19.03.2024

Запрошуємо всіх бажаючих на всеукраїнський форум: “Ринок праці та професійна освіта в Україні: виклики та перспективи”

Запрошуємо всіх бажаючих на всеукраїнський форум: “Ринок праці та професійна освіта в Україні: виклики та перспективи”. Під час заходу будуть презентовані результати нових досліджень Helvetas Ukraine щодо попиту роботодавців приватного сектору на персонал та потребу у професійній підготовці кадрів. Організатори: Helvetas Swiss Intercooperation у партнерстві з Державна служба зайнятості та Федерація роботодавців України, за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Development & Cooperation), Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ). ПРОГРАМА ФОРУМУ https://docs.google.com/document/d/15P5vwvpqaFzWpSR_Gabrhzj3eYMsruId/edit?fbclid=IwAR0Upf_JhoqoDqL98zdYZuFbE6FWewuYLmcadYgT4AWv3KZHBP-GpIXLklI Мови заходу: українська та англійська (синхронний переклад). Реєстрація учасників та ЗМІ  https://ee.kobotoolbox.org/x/Bx3PFet3  Коли? 20 березня 2024 року, з 13.30 до 17.30 Адресу проведення заходу буде повідомлено після реєстрації. Підключитися до трансляції  https://fb.me/e/3zG1K0Tvi Чернігівський обласний центр зайнятості

12:41 15.03.2024

На Чернігівщині створено одну з найбільших в Україні «Армій відновлення»

Понад 11 тис. мешканців області долучилися (з жовтня 2022 року) до суспільно корисних робіт. Вони розбирали зруйновані будівлі, облаштовували укриття, заготовляли дрова, зводили фортифікаційні споруди та допомагали готувати їжу для військових, плели маскувальні сітки та виготовляли окопні свічки тощо.

12:39 15.03.2024

Вже 70 жителів Чернігівщини отримали ваучер на навчання

Ваучери було видано Чернігівською обласною службою зайнятості протягом січня-лютого 2024 року. Переважна більшість (59 людей) з тих, хто скористався цією послугою, громадяни віком 45+. Серед отримувачів ваучера 8 переселенців та 3 людей з інвалідністю.

09:08 15.03.2024

Служба зайнятості пропонує: грантові програми підтримки бізнесу

За час дії програми «Власна справа» позитивні рішення щодо надання мікрогрантів отримали 289 мешканців області. Також маємо 8 позитивних рішень за програмою «Гран для ветеранів та членів їхніх сімей».

14:35 12.03.2024

єРобота: творці іншої реальності в Чернігові

На годину часу перенестися в іншу реальність, забути про повсякденні турботи та відчути себе супергероєм, детективом, грабіжником, втікачем, персонажем фільму жаху, така можливість є у чернігівців та гостей міста. Яскраві емоції, незабутні враження, позитивний настрій, екстрім та безпека при цьому гарантовані. Все це для своїх гостей створює Олександр Володько, власник квест-кімнат X-ROOM у Чернігові. Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» він розширив свій бізнес і тепер пропонує відвідувачам ще більше розваг.

15:11 04.03.2024

Мирна професія у воєнний час…

  Скористатися програмою безкоштовної профтехосвіти пропонує служба зайнятості учасникам бойових дій та людям з інвалідністю внаслідок війни. Таке навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, які на сьогодні діють у 8 областях України та пропонують на вибір 95 ліцензованих професій та 365 освітніх програм. Бажаючі навчатися самостійно обирають їх із Переліку на сайті Державного центру зайнятості https://is.gd/ZHvm7u

16:55 26.02.2024

Служба зайнятості і «Пожмашина»: співпраця триває

В умовах воєнного стану стабільна робота підприємств має важливе значення, бо забезпечує розвиток економіки, сплату податків, а відтак наповнення бюджетів, та переказ коштів на потреби армії. У цей непростий час дієву підтримку бізнесу та роботодавцям надає служба зайнятості. Її послуги сприяють розвитку підприємств, збереженню існуючих робочих місць та створенню нових.

14:27 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь