A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Ринок праці мовою цифр

Протягом січня-листопада поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 16,5 тис. безробітних громадян, переважну більшість з яких  охоплено активними програмами сприяння зайнятості.

10:18 13.12.2023

На Чернігівщині продовжує працювати «Армія відновлення»

У рамках цієї урядової програми служба зайнятості залучає безробітних до праці на Перемогу. Силами безробітних, скерованих на суспільно корисні роботи, облаштовуються укриття цивільного захисту, зводяться фортифікаційні споруди, розбираються завали, здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи. Також безробітні заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, готують сухпайки для військових. 

09:29 08.12.2023

Гроші ходять за людиною…

Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно. Так, діють програми з професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.

15:55 06.12.2023

Діє програма безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, які на сьогодні діють у 8 областях України. Там можна пройти як первинну професійну підготовку, так і перепідготовку чи підвищення кваліфікації.

11:20 28.11.2023

єРобота: від пошиття на замовлення до створення власного бренду

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» чернігівка Тетяна Мигда започаткувала свій бренд чоловічого та жіночого одягу «ТаМі», який продає у власних магазинах та інтернет-магазині. Так, їй вдалося не лише відкрити новий напрям діяльності, а й об’єднати два діючі бізнеси – торгівлю та швейну справу.

14:00 27.11.2023

За яку роботу на Чернігівщині платять 20 тис. грн і більше?

Не обов'язково мати вищу освіту або обіймати керівну посаду, щоб отримувати гідну заробітну плату. У роботодавців завжди «в ціні» професіонали своєї справи і таким працівникам вони готові офіційно платити й 35 тисяч гривень на місяць. Так, станом на 21 листопада 2023 року в області налічується 732 вакансії. З них високооплачувані: - верстатник деревообробних верстатів (35 000 грн), м. Чернігів; - водій автотранспортних засобів (35 000 грн), Чернігівський район, Іванівська сільська ТГ, с. Красне; - керуючий відділенням (26 000 грн), м. Чернігів; - оператор верстатів з програмним керуванням (25 000 грн), м. Ніжин; - електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах (20 000 грн), м. Чернігів; - швачка (20 000 грн), Прилуцький район, Варвинська селищна ТГ, смт Варва; - токар (20 000 грн), м. Ніжин; - бухгалтер (20 000 грн), м. Чернігів; - лікар-терапевт (20 000 грн), Прилуцький район, Срібнянська селищна ТГ, смт Срібне. База вакансій обласної служби зайнятості оновлюється щодня. Ознайомитися з пропозиціями роботи можна на порталі державної служби зайнятості за посиланням https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy . Вакансії також дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua та в телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz З питань працевлаштування звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу Чернігівського обласного центру зайнятості. Чернігівський обласний центр зайнятості  

10:48 22.11.2023

«Армія відновлення» на Чернігівщині: робота є завжди

Бути корисними для ЗСУ наразі прагнуть на Варвинщині. У селі Журавка безробітні жінки, яких служба зайнятості долучила до «Армії відновлення», плетуть маскувальні сітки. Працюють вже не перший місяць. Потреба в цій продукції велика, адже війна триває, а маскувальні сітки легко псуються і горять при обстрілах.

10:47 21.11.2023

Інформує служба зайнятості: за працевлаштування безробітних на нові робочі місця можна отримати компенсацію

Плануєте створення нового робочого місця? Тоді у нас для вас є вигідна фінансова пропозиція: працевлаштуйте на новостворене робоче місце зареєстрованого безробітного та отримайте за це компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

10:37 21.11.2023

Отримайте ваучер на навчання!

Цього року на Чернігівщині служба зайнятості видала 356 ваучерів на навчання для підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці.

10:31 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь