A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Співпрацювати зі службою зайнятості роботодавцям вигідно!

Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини.

16:54 13.02.2024

Ринок праці мовою статистики

Протягом січня 2024 року за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості звернулися 868 громадян - на 15% більше у порівнянні з відповідним показником минулого року.

12:23 12.02.2024

Нові можливості навчання від служби зайнятості

У рамках реалізації проєкту «Skills4Recovery-Швидкий шлях до працевлаштування» найближчим часом буде організоване безоплатне навчання за професіями «Швачка», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» та освітньою програмою «Особливості монтажу та експлуатації сонячних панелей».

11:57 12.02.2024

Служба зайнятості пропонує свої послуги роботодавцям

Служба зайнятості пропонує роботодавцям співпрацю і запрошує скористатися комплексом безкоштовних послуг. Основні з них: підбір кадрів, професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця; підвищення конкурентоспроможності працівників шляхом отримання ваучера на навчання; задоволення потреб у тимчасових робітниках для виконання певних видів робіт. Також служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку. Зокрема, вони можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, внутрішньо переміщених осіб, безробітних на нові робочі місця, за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

11:01 12.02.2024

За працевлаштування безробітних на нові робочі місця роботодавець отримує компенсацію ЄВ

Роботодавцям, які створюють нові робочі місця, служба зайнятості допомагає підібрати кадри та компенсує фактичні витрати у розмірі єдиного внеску за працевлаштування безробітних. Торік такою послугою скористалися 110 роботодавців, завдяки чому роботу отримали 166 безробітних. Серед них підприємець з Борзни Олександр Дорошенко.

15:10 05.02.2024

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу діють

Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє з липня 2022 р. За цей час вже 270 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 64,3 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області більше 600 нових робочих місць. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

15:27 31.01.2024

Здобути цивільну професію під час військової служби – цілком реально!

Павло Самойленко з Корюківки паралельно зі службою в ЗСУ безкоштовно здобуває нову професію – оператора з обробки інформації та програмного забезпечення. Це стало можливим завдяки реалізації службою зайнятості експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

16:38 30.01.2024

Маштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Його бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.

09:37 19.01.2024

Який розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців встановлений в 2024 році?

Розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства визначений у статті 42-4 Закону України “Про зайнятість населення”. Цей розмір залежить від строку дії дозволу.

11:29 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь