A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

До уваги бажаючих пройти онлайн – навчання

Надзвичайно багато змін ввійшли в наше життя з початком карантину, перевівши багато сфер у формат онлайн. Але, незважаючи на встановлення обмежувальних заходів з метою захисту здоров’я своїх відвідувачів, служба зайнятості продовжує працювати, впроваджуючи використання освітніх платформ для підвищення конкурентоспроможності при працевлаштування.

14:27 29.10.2020

Перелік професій, для навчання за якими може бути виданий ваучер, поповнився новими

Існуючий перелік з 53 професій (спеціальностей), напрямів підготовки та підвищення кваліфікації, який можна переглянути на сайті за посиланням https://www.dcz.gov.ua/.../perelik-profesiy-specialnostey... поповнився новим, а саме: водій автотранспортних засобів (кат. С1, С, D1, D, C1E, CE, D1E, DE), екстрений медичний технік, закрійник, кравець, токар, фрезерувальник, «Фармація, промислова фармація», «Медицина», «Середня освіта (за предметними спеціальностями)» (для отримання кваліфікацій «Вчитель математики», «Вчитель фізики», «Вчитель хімії», «Вчитель української мови і літератури») та інші.

12:53 27.10.2020

Десять заповідей шукача роботи

1. Резюме – чітке, лаконічне, без граматичних помилок. Про все – коротко й по суті. Розмісти його на сайті служби зайнятості, кар’єрний радник допоможе. Якщо ж резюме ще не готове, створи його разом зі спеціалістом служби зайнятості

17:17 21.10.2020

Які працівники потрібні роботодавцям сьогодні?

Майже 8 тисяч безробітних громадян працевлаштовано обласною службою зайнятості протягом січня-вересня 2020 року, що на 6% більше, ніж за відповідний період торік. Про це свідчить підсумкова статистика за 9 місяців. Отже, яку роботу пропонують роботодавці сьогодні?

17:16 21.10.2020

Чи виплачується допомога з безробіття тим, хто працював неофіційно?

Якщо молода людина має вік до 35 років і не має страхового стажу, тобто вперше шукає роботу, то їй буде призначена допомога по безробіттю у мінімальному розмірі (на період карантину і 30 днів після його закінчення – 1 тис грн,) строком на 180 календарних днів.

10:25 08.10.2020

Муляр – професія на всі часи

Муляр – це робітник, який бере участь у зведенні та ремонті житлових будинків, мостів, промислових та інших споруджень із природних і штучних будівельних матеріалів. Саме представники цієї професії втілюють у життя ідеї архітекторів та проектувальників і відповідають за комфорт, зручність та довговічність будівель.

18:47 31.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь