A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Оголошення

Шановні Варвинчани та жителі району!

Запрошуємо Вас на виставу Коломийського драмтеатру " Сватання на Гончарівці", що відбудеться 18 грудня 2018 року о 18:00 год. у Варвинському будинку культури -50-70 грн. та на дитячу виставу " Чарівна рукавичка", що відбудеться 18 грудня 2018 року о 13 год. у Варвинському будинку культури, ціна квитка -35 грн.

09:29 07.12.2018

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Варвинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Варвинської селищної ради та аналізу регуляторного впливу до нього.

08:49 07.12.2018

У Чернігівській митниці ДФС діє «гаряча» телефонна лінія з питань оформлення транспортних засобів

З метою оперативного надання консультацій з питань, що виникають у громадян при реалізації норм Закону України від 08.11.2018 №2611-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів» та Закону України від 08.11.2018  №2612-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» у Чернігівській митниці ДФС створено «гарячу» телефонну лінію.

14:57 05.12.2018

Реалізація смарт-карток або талонів на пальне: коли необхідно реєструватися платником акцизного податк

         У разі якщо суб’єкт господарювання здійснює операції лише з талонами та/або смарт-картками на пальне без реалізації пального в розумінні абз. 2 п.п. 14.1.212 ст. 14 ПКУ, при цьому договором передбачено постачання карток (талонів) як торговельної послуги на отримання палива, то за такими операціями суб’єкт господарювання не повинен реєструватись платником акцизного податку як особа, що реалізує пальне, та складати акцизні накладні.

14:51 05.12.2018

Права платника податків при оскарженні податкових повідомлень – рішень в адміністративному та судовому порядку

У разі незгоди платника податків з податковими зобов'язаннями, донарахованими йому податковим органом, або незгоди з іншим рішенням податкового органу, такий платник податків має право оскаржити рішення податкового органу в адміністративному або судовому порядку.

14:45 05.12.2018

Потрібна ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами - подайте заяву

Для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами суб’єкту господарювання необхідно подати заяву на отримання відповідної ліцензії та копію платіжного доручення про сплату квартальної суми за таку ліцензію з відміткою банку.

15:02 30.11.2018

Чи можливе здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами через Інтернет - магазин?

Відповідно до ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» зі змінами та доповненнями роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) або тютюновими виробами може здійснюватися суб’єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій.

14:58 30.11.2018

Підприємці із загальною системою оподаткування можуть сплачувати єдиний внесок щомісяця

Відповідно до вимог закону суб’єкти господарювання-фізичні особи, які обрали загальну систему оподаткування, зобов’язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за підсумками кварталу. Однак, єдиний внесок можна сплачувати щомісяця, - повідомляють в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області.

14:51 30.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь