Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Оголошення

Підприємці із загальною системою оподаткування можуть сплачувати єдиний внесок щомісяця

Відповідно до вимог закону суб’єкти господарювання-фізичні особи, які обрали загальну систему оподаткування, зобов’язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за підсумками кварталу. Однак, єдиний внесок можна сплачувати щомісяця, - повідомляють в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області.

15:01 22.11.2018

За два роки військові пенсії мають подвоїтись

З 1 січня 2019 року  пенсії військових пенсіонерів Чернігівщини зростуть, у середньому, на 711 гривень. Підвищені пенсії отримають майже 19 тисяч колишніх військовослужбовців і міліціонерів. Про це повідомив начальник головного управління ПФУ в Чернігівській області Юрій Юрченко.

10:53 22.11.2018

Увага! Пенсії з 1 грудня підвищуються

На Чернігівщині мінімальні пенсійні виплати та надбавки і підвищення до пенсій для непрацездатних осіб будуть збільшені з 1 грудня 2018 року.  Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у грудні. У бюджеті Пенсійного фонду України на ці потреби передбачені відповідні фінансові ресурси. Про це повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

10:44 22.11.2018

20 позачергова сесія

  22 листопада 2018 року о 16.00 в залі засідань селищної ради відбудеться  двадцята позачергова сесія селищної ради сьомого скликання.

12:01 21.11.2018

Роботодавці Чернігівщини почали масово реєструвати найманих працівників – протягом жовтня оформлено більше 12 тисяч осіб

В управлінні податків і зборів з фізичних осіб повідомили, що у жовтні 2018 року офіційно працевлаштовано більше 12 тисяч найманих осіб. Якщо порівняти з попередніми періодами, то це у 1,5 рази перевищує показник серпня поточного року.

14:49 16.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь