Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Оголошення

Вельмишановні мешканці селища!

Багато з Вас скаржаться на наявність на вулицях селища  величезної кількості бродячих собак, від укусів яких  інколи страждають люди. Упродовж 2018 року селищна рада кілька разів запрошувала з Києва ліцензованого спеціаліста, який присипав безпритульних собак, яких випадала нагода впіймати, забирав у Київ, стерилізував їх та випускав на околицях міста. З огляду на той факт, що нині кількість безпритульних (неприв’язаних) собак різко збільшилася і люди вже страждають від їх вуличного сусідства, закликаю всіх мешканців селища, чиї підопічні  вільно пересуваються вулицями Варви, прив’язати собак, бо в противному випадку собаки будуть піддані вище описаній  процедурі.

15:06 13.11.2018

Національний університет державної фіскальної служби України проводить «Ярмарок вакансій»

27 листопада 2018 року в Університеті державної фіскальної служби України відбудеться «Ярмарок вакансій». Захід буде проводитись з 11.00 до 14.00 за адресою: м. Ірпінь, вул. Університетська, 31, корпус С.

15:02 09.11.2018

ІНФОРМАЦІЯ про початок проходження перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади”

  Відповідно Закону України “Про очищення влади” для перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, згідно з Порядком проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563, Варвинською селищною радою 09 листопада 2018 року розпочато проведення перевірки щодо ПРОКОПЕНКО Ірини Іванівни,   начальника служби у справах дітей Варвинської селищної ради.

14:51 09.11.2018

Що загрожує підприємцям, які мають заборгованість з єдиного внеску?

Управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області звертає увагу фізичних осіб–підприємців, осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, а також членів фермерських господарств на необхідність сплачувати єдиний внесок в термін до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок (абз. 3 ч. 8 ст. 9 Закону про ЄСВ).

09:44 08.11.2018

Протягом жовтня проведено 12 спільних перевірок з метою виявлення неоформлених працівників

Наразі тривають спільні перевірочні заходи, які проводяться спільно Головним управлінням ДФС та Управлінням Держпраці у Чернігівській області з метою легалізації ринку праці у регіоні.

15:31 06.11.2018

Чергова сесія

15 листопада 2018 року о 14.00 годині в залі засідань селищної ради відбудеться  чергова сесія Варвинської селищної ради сьомого скликання.

16:27 24.10.2018

Варвинська селищна рада повідомляє про початок процедури громадських слухань

26 жовтня 2018 року о 17-00 в сесійній залі Варвинської селищної ради за адресою: смт Варва, вул. Пилипенка, 3 відбудуться громадські слухання проекту Статуту Варвинської селищної об'єднаної територіальної громади та проекту рішення про його затвердження. Ознайомитися з проектом рішення та Статутом Варвинської селищної об'єднаної територіальної громади можна на сайті Варвинської селищної ради varvynska-gromada.gov.ua

16:12 24.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь