A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

Сьогодні минуло 8 років з дня трагічної загибелі хороброго захисника рідної землі, нашого земляка з села Світличне, героя Мельника Віктора Анатолійовича.

16:00 04.12.2023

Форум «Стратегічний горизонт. Гармонізація процесів» в рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Форум «Стратегічний горизонт. Гармонізація процесів» в рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

29 листопада Варвинська громада взяла участь у Форумі відновлення Одещини «Стратегічний горизонт. Гармонізація процесів», який відбувся в м. Одеса за участі експертів, міжнародних партнерів, представників державних органів влади, місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості в рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (керівник проекту Габріель Абрахам). Організатори форуму - Агенція регіонального розвитку Одеської області, Регіональний офіс міжнародного співробітництва в Одеській області, Одеська обласна державна адміністрація та Одеська обласна рада VIIІ скликання. Також у Форумі взяв участь Радник віце прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Тарас Голуб, який розказав більш детальніше про EU-Funding, ініціативу об’єднання агенцій та як Україні допомагає спеціальна програма підтримки Ukraine Facility.

11:34 04.12.2023

Міжнародний день людей з інвалідністю

Міжнародний день людей з інвалідністю

Комунальний заклад «Варвинський центр соціальних служб», за підтримки Варвинської селищної ради, проводить активну роботу із соціалізації та підтримки дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Пильної уваги та допомоги потребують і члени їх сімей. З нагоди відзначення 3 грудня Міжнародного дня осіб з інвалідністю, фахівці із соціальної роботи Центру підготували дітям зазначеної категорії подарункові набори солодощів та зустрілися з дітьми та їх батьками.

11:33 04.12.2023

Національний тиждень читання

Національний тиждень читання

Державна установа «Український інститут книги» (далі — Інститут) повідомляє, що згідно зі Стратегією розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія» та операційним планом її реалізації на 2023–2025 роки», затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 березня 2023 р. № 190-р, та відповідно до Плану роботи Інституту на 2023 рік проводить з 04 грудня 2023 року до 10 грудня 2023 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання» (далі — Акція), мета якої — консолідувати українське суспільство навколо читання життєвої стратегії.

15:27 01.12.2023

Не мовчіть про домашнє насильство. Ви сильніші, аніж вам здається - не бійтеся звернутися по допомогу

Не мовчіть про домашнє насильство. Ви сильніші, аніж вам здається - не бійтеся звернутися по допомогу

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

15:17 01.12.2023

Оголошено набір учасниць на навчальний інтенсив "Розбудова та Спроможність", що відбудеться з 6 по 8 грудня у місті Прилуки

Оголошено набір учасниць на навчальний інтенсив "Розбудова та Спроможність", що відбудеться з 6 по 8 грудня у місті Прилуки

Це серія безоплатних навчальних тренінгів для жінок, які проживаю у Чернігівській області. Учасниці отримають інструменти для самореалізації, працевлаштування, інтеграції у суспільство, відновити своє життя в умовах війни, та стати собі опорою, навчити втілювати свої ідеї в реальність, залучати додаткове фінансування на проєкти, тим самим економічно зростати та мати змогу допомагати своїй родині та іншим, захищати себе від будь-яких проявів насильства та сексуальної експлуатації, розповімо про техніки самодопомоги, практичні поради та рекомендації  як протидіяти домашньому та гендерно зумовленому насильству,  та як не стати потерпілими.   Навчання відбувається у межах соціально-гуманітарного проєкту для допомоги постраждалому від війни населенню, що відбувається за підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

15:16 01.12.2023

Свято першокласника у мистецькій школі

Свято першокласника у мистецькій школі

30 листопада, в останній день календарної осені в КЗ "Варвинська мистецька школа" відбувся святковий захід "СВЯТО ПЕРШОКЛАСНИКА". Ледве вистачило місця в актовій залі, бо не лише учні з викладачами, а також тата, мами, сестри, братики, дідусі і бабусі прийшли подивитися на майбутні яскраві таланти школи. Цього навчального року школа прийняла до своїх рядів 19 учнів віком від 6 до 14 років.

11:44 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь