A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічний квест "У пошуках подарунків від Святого Миколая" у Ліцеї №2

Новорічний квест "У пошуках подарунків від Святого Миколая" у Ліцеї №2

В учнів 3-А, 3-Б та їхніх наставників 6 грудня - довгоочікуваний день зустрічі з мріями та подарунками. А щоб їх отримати і побачити помічника Святого Миколая  вони взяли участь у новорічному квесті "У пошуках подарунків від Святого Миколая".

09:11 07.12.2023

День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

6 грудня з нагоди Дня Збройних Сил України селищний голова Валентина Саверська-Лихошва  привітала військовослужбовців зі святом.

16:11 06.12.2023

Подарунки дітям загиблих військових

Подарунки дітям загиблих військових

Селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА разом з начальником 3 відділу Прилуцького РТЦК та СП Сергієм ШИЛО передали подарунки до Святого Миколая дітям загиблих та зниклих безвісти військових. 

15:51 06.12.2023

Вручили орден загиблого сина

Вручили орден загиблого сина

Сьогодні орден «Золота Зірка» з рук Президента Володимира Зеленського отримала Ірина Прокопенко, мати полеглого Героя України, старшого солдата Сергія Божка. Він хоробро захищав територіальну цілісність нашої держави з 2018 року.

15:38 06.12.2023

День української пісні у Варвинському ліцеї  № 1

День української пісні у Варвинському ліцеї № 1

Концерт, присвячений дню Збройних Сил України, розпочався піснею «Народна» у виконанні Поліни Каленіченко та Олександри Пінчук. Українська пісня – райдужна душа нашого народу. Це довели піснею «Люди» дівчата з 6-А класу (Філоненко Аліна, М’якота Крістіна, Вівденко Марія, Каленіченко Поліна, Лисенко Аліса ).

13:53 06.12.2023

Зустріч із захисниками в ЗДО "Казка"

Зустріч із захисниками в ЗДО "Казка"

Дошкільний заклад "Казка" знову зустрів у своїх стінах наших добрих друзів: членів громадської волонтерської організації "Сова" та хоробрих синів Варвинщини - Грицину Сергія Васильовича, депутата Варвинської селищної ради, бійця 68 окремої Єгерської бригади, головного сержанта роти ударних безпілотних авіаційних комплексів "Шершні Довбуша" та Рофаля Тараса Григоровича, механіка-водія САУ М-109 72 ОБМР імені Чорних Запорожців.

13:45 06.12.2023

Подяка за волонтерську діяльність

Подяка за волонтерську діяльність

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня волонтерів селищний голова Валентина-Саверська ЛИХОШВА за вклад у волонтерський рух громади, постійну підтримку та допомогу малозахишеним категоріям населення  вручила подяку КАПАРЧУКУ Мирославу Володимировичу, пресвітеру Церкви Преображення ХВЄ смт Варва.

15:52 05.12.2023

Міжнародний день волонтерів

Міжнародний день волонтерів

Дорогі волонтери!   Прийміть  найщиріші вітання з вашим святом. Дякуємо вам за  вашу працю на благо процвітання добра і миру, за щиру допомогу військовим і тим, хто її потребує!     Весь світ надихається вашою справою, адже український волонтер – це вже особливий феномен цього руху. Ніхто не має сумніву, що ви можете дістати будь-що в найкоротші строки і не важливо, чи це супутник чи прості речі, як сірники або свічки. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. Саме ви сьогодні – надійна опора для наших захисників, лікарів, людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  Низький уклін кожному волонтеру за вашу нелегку та таку благодійну й світлу місію. Кожен з вас герой. Кожен з вас особливий. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, вдячності від людей, миру в нашій країні та скорішої перемоги над ворогом.

09:42 05.12.2023

5 грудня - Міжнародний день волонтерів

5 грудня - Міжнародний день волонтерів

В умовах війни кожен із нас намагається робити все, аби бути корисним. Увага, підтримка, турбота, самовідданість і доброта – саме ті почуття, які неможливо виховати ніякими інструкціями та законами, притаманні волонтерам. Особливо актуальною є волонтерська допомога сьогодні. Кожен патріот Батьківщини вважає своїм обов’язком наближати Перемогу над ворогом чи то на полі бою, чи то в тилу, приєднавшись до волонтерського руху. Активну життєву позицію мають учителі, учні Варвинського ліцею №2  та їх батьки, співпрацюючи з волонтерськими організаціями «Сильні волею», «Волонтерський щит 4.5.0.», «Незламні серця» та надаючи їм посильну допомогу. Волонтери творять добро власними руками, коштами, ресурсами, голосом, словом, талантом, творчістю. Ми віримо, що волонтерство складає всепереможну силу добра та людського світла! Об'єднуючись, маленькими кроками наближаємо Перемогу. Зі святом, волонтери!

09:18 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь