A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

Війна продовжується, приносить горе і страждання, біль від втрат не перестає вщухати. На превеликий жаль, сьогодні назавжди повернувся в рідне село Озеряни хоробрий воїн, мужній захисник нашої країни ВІТАЛІЙ СКРИПЧЕНКО.

16:05 08.06.2023

21 червня у поліклініці прийом обласних лікарів

21 червня у поліклініці прийом обласних лікарів

Раді повідомити вам, що 21 червня в нашій поліклініці будуть приймати  обласні лікарі з високим рівнем кваліфікації. Вони пропонують свої послуги та консультації у різних медичних спеціальностях: -лікар-ревматолог , лікар-нефролог, лікар-ендокринолог, лікар-офтальмолог, лікар травматолог-ортопед, лікар-кардіолог. Прийом БЕЗКОШТОВНИЙ.

15:44 06.06.2023

Інформація, якою не варто ділитися в чатах чи групах

Інформація, якою не варто ділитися в чатах чи групах

На сьогоднішній день ноутбук, планшет чи телефон є величезним джерелом і архівом інформації про особу її зв’язки, поїздки, вподобання. Це перше, на що звертають увагу окупанти під час вибіркових перевірок, адже зараз якийсь з цих гаджетів є у кожного. Нижче розглянемо, що в першу чергу слід видалити задля безпеки вас і ваших близьких.

14:28 06.06.2023

Гуманітарна допомога для громади

Гуманітарна допомога для громади

   Громадська організація "Чернігівський громадський комітет захисту прав людини" у співпраці з Данською радою у справах біженців (DRC) завдяки фінансуванню від Гуманітарного фонду для України надали благодійну допомогу для жителів громади. 137 пакунків отримають внутрішньо переміщені особи що зареєстровані на території громади та багатодітні сім'ї, де є 5 і більше дітей.

14:25 06.06.2023

Нарада з питань мобілізації

Нарада з питань мобілізації

5 червня селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА за участі начальника 3 відділу Прилуцького РТЦК та СП Сергія ШИЛО, Анатолія ДУБЧАКА та Марини ЦЕЛЕП, працівників  сектору оборонної роботи та цивільного захисту провела нараду  з питань  мобілізаціїї.

11:38 05.06.2023

День захисту дітей у громаді

День захисту дітей у громаді

Один день щороку привертає увагу дорослих до проблем порятунку дітей від безлічі небезпек, які підстерігають їх у цьому прекрасному світі. Це Міжнародний день захисту дітей. Традиційно на торжество влаштовують розважальні заходи для дітей, школярі в цей день радіють початку літніх канікул.

12:38 01.06.2023

Збори жителів села Дащенки

Збори жителів села Дащенки

1 червня  в с. Дащенки відбулися загально сільські збори жителів за участі заступника селищного голови Андрія Галушки, керівника КП «Господар» Олександра Ломаки. Головне питання - оплата за воду. Жителі озвучили свої пропозиції, представник КП Господар озвучив варіанти переходу на обслуговування до них. За результатом зустрічі жителі зібрали підписи за те, щоб залишитись на попередній системі обслуговування. Також, жителі скаржились, що велика габаритна техніка компанії «КЕРНЕЛ» розбиває місцеві дороги.

09:29 01.06.2023

Свято останнього дзвоника у громаді

Свято останнього дзвоника у громаді

Сьогодні відбулось свято останнього дзвоника у закладах освіти громади. Селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА відвідала урочисті заходи у Варвинському ліцеї №1 та №2. Вона звернулась до присутніх з вітальним словом.

16:02 31.05.2023

Автомобіль для поліцейського офіцера громади

Автомобіль для поліцейського офіцера громади

30 травня 2023 року селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА взяла участь в заходах  з нагоди вручення службових автомобілів Поліцейським офіцерам  громад Чернігівської області.  Цей проект розпочав свою реалізацію  в грудні 2021 року. 

14:26 30.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь