A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємно місцевих крафтових виробників

Запрошуємно місцевих крафтових виробників

Крафтовики, цей допис — для вас! Є ідея: влаштувати ярмарок, представити Чернігову вашу продукцію і познайомити вас — найкрутіших виробників. Якщо Вам цікаво встановити нові бізнес-зав’язки між крафтовими виробниками, обмінятися напрацюваннями та успішним досвідом у вирішенні проблемних питання - тоді чекаємо Вас 6 травня в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області! Перша частина форуму (10:30 - 13:00) навчальна. «Фандрейзинг для бізнесу» - директорка Агенції регіонального розвитку Чернігівської області Марія Руденко. «Брендинг та упакування» - бізнес-консультантка, власниця смм-агенції, керівниця з 15-річним досвідом у ресторанній сфері Наталія Мірошник. «Ціноутворення» - кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики, НУ "Чернігівська політехніка", сертифікований бізнес-тренер з Управлінського обліку по міжнародним стандартам, бізнес-консультант аудиторсько-консалтингової компанії "Компас"(м. Київ) Валентина Москаленко Друга частина 14:00 - 16:00 Виставка та дегустація крафтової продукції, що дасть змогу презентувати свій продукт. Додатково: безкоштовний проморолик учасників форуму. 🗓 Коли? 6 травня 2023 року 🗓 ДЕ? Агенція регіонального розвитку Чернігівської області (м. Чернігів, вул. Преображенська 12 поверх 2) ☝🏻 Хто може взяти участь? Виробники крафтових продуктів, одягу, аксесуарів, декору, меблів, сувенірів, косметики. Ми підтримуємо локальні підприємства, зокрема малі господарства та крафтові виробництва. Запрошуємо разом сприяти об’єднанню ринку крафтових виробників Чернігівської області! Форум проходить за підтримки Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА. З питань участі у форумі телефонуйте: +380638988607 Марія Руденко Участь у форумі безкоштовна. 

12:19 03.05.2023

Насіннєві набори для внутрішньо перемішених осіб

Насіннєві набори для внутрішньо перемішених осіб

У межах проекту «Згуртовані громади» за підтримки Програми  USAID з аграрного і сільського розвитку Всеукраїнська асоціація громад надала 100 наборів насіння овочевої групи від міжнародних компаній. Набори отримали внутрішньо переміщені особи, що проживають на території громади. 

11:21 02.05.2023

Міжнародна програма підтримки мікробізнесу

Міжнародна програма підтримки мікробізнесу

Міжнародна організація ZOA (Нідерланди) повідомляє про старт програми підтримки мікробізнесу у Чернігівській області. Фізичні особи-підприємці, та особи, що мають на меті зареєструвати бізнес можуть отримати фінансову підтримку до 3000 євро. Для участі у конкурсі просимо заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3LclQNr 

12:24 01.05.2023

Дайджест. Спротив пропаганді

Дайджест. Спротив пропаганді

Центр національного спротиву продовжує відстежувати наративи російської пропаганди, якою ворог годує мешканців тимчасово окупованих територій.

12:11 01.05.2023

155 РІЧНИЦЯ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ГЕОРГІЯ ВОРОНОГО

155 РІЧНИЦЯ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ГЕОРГІЯ ВОРОНОГО

28 квітня 2023 року відбулися заходи, присвячені 155 річниці з дня народження нашого видатного земляка, вченого-математика - Георгія Феодосійовича Вороного,  який своїми науковими відкриттями прославив Україну на весь світ і випередив час на століття. Саме йому судилось стати світилом математики - засновником кількох сучасних напрямів досліджень в теорії чисел, зокрема, геометрії чисел.

10:55 01.05.2023

Госпітальна рада області визначилася зі структурою спроможної мережі медзакладів

Госпітальна рада області визначилася зі структурою спроможної мережі медзакладів

До 1 травня ОВА має надати на затвердження до МОЗу проєкт спроможної мережі закладів охорони здоров’я Чернігівського госпітального округу (градація медичних закладів за можливостями). Проєкт уже готовий. Його готували кілька місяців, детально обговорюючи кожен район на засіданнях робочої групи за участі керівників медичних установ, громад, РВА. До заключного засідання 26 квітня долучився Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, народні депутати Валерій Зуб та Борис Приходько. На засіданні була присутня і селищний голова Валентина Саверська-Лихошва та Ірина  Косенко-Ткач, в.о. директора КНП "Варвинська лікарня".  

09:36 28.04.2023

Що ж робити: промивати чи міняти?..

Що ж робити: промивати чи міняти?..

Таке запитання цього разу, після проведення чергової сесії селищної ради 20 квітня, залишилося відкритим. Видатки, спершу передбачені на роботи з прочищання і поточного ремонту систем опалення закладів освіти і культури, які преведено на твердопаливне опалення, за наполягання депутатів було вилучено з проекту “бюд­жетного” рішення – до ретельнішого вивчення ситуації. А йдеться про немалі кошти – близько 400 тис. грн для селищного ЗДО “Джерельце”, близько 600 тис. – для Варвинського БК, 300 – адмінбудівля селищної ради.

09:28 28.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь