A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога вже на Херсонщині

Допомога вже на Херсонщині

Минулого тижня ми повідомляли про збір допомоги для Херсонщини. Хочемо поділитися чудовою новиною - допомога дісталась адресатів.

10:12 30.06.2023

Урочистості до Дня Конституції України

Урочистості до Дня Конституції України

Сьогодні у Варвинському будинку культури  відбувся святковий концерт до Дня Конституції України. В заході взяли у часть селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА, її заступники, представники територіального центру комплектування та жителі громади.

12:08 28.06.2023

Щирі вітання з Днем Конституції України!

Щирі вітання з Днем Конституції України!

  Конституція України врахувала історичний досвід нашого народу і кращі світові традиції. Конституція стала не просто головним правовим документом, а й реальною основою розбудови незалежної демократичної країни, першоосновою формування політичних, економічних та духовних реалій нашого суспільства. У ній відображені демократичні засади організації держави, політичні та економічні свободи українців, висловлюється суверенна воля  громадян. Від щирого серця бажаємо завжди пишатися нашою країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації у вашому житті. Міцного вам здоров’я, щастя у плідній праці та духовному зростанні!

11:36 28.06.2023

Договір про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування, органами державної влади та волонтерами

Договір про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування, органами державної влади та волонтерами

    Національна соціальна сервісна служба України (далі – Нацсоцслужба) спільно з Центром демократії та верховенства права (далі – ЦЕДЕМ) розробили зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування / органами державної влади та волонтером. Зазначимо, що цей договір створено для полегшення комунікації в співпраці між волонтером та організаціям в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦІД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. 

15:32 27.06.2023

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

Сьогодні 27 червня 1988 року народився Мельник Віктор Анатолійович. Трагічно загинув 4 грудня 2015 року поблизу села Зайцеве, що на Донеччині.  Назавжди в наших серцях. Герої не вмирають.

12:40 27.06.2023

Старт нового грантового проєкту "Програма міні-грантів" для суб'єктів мікропідприємництва

Старт нового грантового проєкту "Програма міні-грантів" для суб'єктів мікропідприємництва

Проєкт передбачає безповоротне фінансування на суму до 4000 євро. Щоб взяти участь у проєкті потрібно зареєструватися у цифровому застосунку ДІЯ. Старт подачі заявок-1 липня 2023 року.  Консультації надає начальник відділу мікро-малого та середнього бізнесу Чернігівської філії АТ "Ощадбанк" Мозолев Сергій Юрійович Тел. 097-672-111-5

11:32 26.06.2023

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Сьогодні селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА разом із заступниками та начальником 3 відділу Прилуцького РТЦК та СП Сергієм  ШИЛО долучилися до загальнонаціональної хвилини мовчання. Захід був проведений задля залучення громадськості до вшанування загиблих воїнів.

11:29 26.06.2023

Вітаємо ювілярку !!!!

Вітаємо ювілярку !!!!

24 червня виповнилось 80 років голові первинної ветеранської організації села Дащенки Парахненко Катерині Степанівні.  Вона народилася в селі Дащенки, де пізніше півстоліття працювала в сільській бібліотеці. Завжди  була відповідальним та здібним  організатором. Бібліотека була однією з кращих в районі, за це Катерину Степанівну неодноразово відзначали грамотами районного відділу культури.

10:27 26.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь