A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Комісія з питань захисту прав дитини

4 серпня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Варвинської селищної ради під головуванням селищного голови Валентини САВЕРСЬКОЇ-ЛИХОШВИ.  На порядок денний було винесено питання про стан утримання малолітніх дітей та про визначення місяц проживання дитини. 

12:40 04.08.2023

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

Сьогодні на кладовищі у Гнідинцях жителі громади зібрались, щоб вшанувати річницю загибелі двох воїнів-побратимів ВАСИЛЕНКА АНАТОЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА та БІЛОУСА ВОЛОДИМИРА МИКОЛАЙОВИЧА. 4 серпня на околицях міста Бахмут на Донеччині вони трагічно загинули, до останнього будучи вірними собі та своїй Батьківщині.

11:13 04.08.2023

Вітаємо ювілярку !!!!

Сьогодні 3 серпня 70 річний ювілей святкує голова первинної ветеранської організації села Богдани Парахненко Ніна Іванівна.

15:51 03.08.2023

Mercy Corps продовжує прийом заявок для підтримки підприємств в сфері сільського господарства у розмірі 40 000 доларів США

Власники малих та середніх фермерських підприємств Київської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги, яку надає міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в рамках нещодавно розпочатої Програми підтримки економічної стійкості України.

09:58 03.08.2023

Мешканці та внутрішньо переміщені особи (ВПО), які проживають у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях, можуть подати заявку на отримання грантів до 1 500 доларів США на розвиток своїх господарств

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps продовжує Програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе дрібним фермерам відновити, розширити або започаткувати нову присадибну чи фермерську діяльність.

09:52 03.08.2023

СБУ повідомила про підозру російському комбату, який закатував українського воїна під час окупації Чернігівщини

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного російського загарбника, який вчиняв воєнні злочини на період тимчасової окупації частини північних регіонів України.

09:50 03.08.2023

СБУ підозрює у колабораціонізмі експрацівника кримінально-виконавчої служби

Служба безпеки України зібрала докази колабораційної діяльності стосовно колишнього співробітника управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Харкові, який добровільно перейшов на бік ворога.

09:50 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь