A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Податкові новини

У Чернігівській області вкотре припинено діяльність незаконної АЗС

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області на виконання рішення робочої групи, утвореної відповідно до Розпорядження Чернігівської ОДА від 21.10.2019 №593, здійснюється комплекс заходів, направлених на протидію незаконному обігу паливно-мастильних матеріалів на території Чернігівської області.

09:25 17.12.2019

З 1 січня 2020 року змінюється мінімальний розмір єдиного внеску!

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків, що згідно з прийнятим Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» з 01.01.2020 року розмір мінімальної зарплати становить 4723 гривень.

09:24 17.12.2019

Новації у застосуванні РРО обговорили під час «круглого столу»

Про новації та етапи запровадження програмних РРО поспілкувалися під час «круглого столу» фахівці податкової служби області та чернігівські підприємці. У заході взяли участь підприємці, бухгалтери, представники громадськості та податківці - загалом близько 40 учасників.

12:41 16.12.2019

Від платників Чернігівщини у листопаді бюджети отримали понад мільярд гривень податків

До бюджетів усіх рівнів платники Чернігівської області у листопаді 2019 року сплатили 1087,7 млн грн податків та зборів. У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що рівень відповідного періоду минулого року перевищено на 35,5 млн гривень.

12:11 10.12.2019

У фальсифікаторів алкогольної та тютюнової продукції вилучено «майна» на 2,5 мільйони гривень

Канал з транспортування та збуту оптових партій цигарок та алкогольного сурогату перекрили працівники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно з працівниками Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України, під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

16:57 03.12.2019

Про результати моніторингу звітності по контрольованим операціям

Управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у Чернігівській області інформує, що за результатами звітної кампанії щодо контрольованих операцій за  минулий рік, 25 суб’єктів господарювання області подали звіти на загальну суму більш як 3,5 млрд гривень.

16:55 03.12.2019

Правопросвітницький захід ЗУПИНИМО БУЛІНГ РАЗОМ

Образливі прізвиська, глузування, піддражнювання, підніжки, стусани з боку одного або групи учнів щодо однокласника чи однокласниці – це ознаки нездорових стосунків, які можуть призвести до цькування — регулярного, повторюваного день у день знущання. Регулярне та цілеспрямоване нанесення фізичної й душевної шкоди стало об’єктом уваги науковців і педагогів, починаючи з 70-х років минулого століття, й отримало спеціальну назву – булінґ.

16:24 02.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь