Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Легалізація зайнятості – актуальне питання сьогодення

«Тіньова» зайнятість є актуальним питанням сьогодення, адже лише від офіційно нарахованої заробітної плати та сплачених внесків залежить набуття страхового стажу працівником, що в майбутньому вплине на соціальні виплати. Офіційне працевлаштування гарантує працівнику право отримання грошової винагороди за виконану роботу та право на відпустку чи лист непрацездатності.

08:33 08.10.2021

За зловживання статусом безробітного доведеться відповідати

У службі зайнятості запевняють: безробітним доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вони перебували на обліку в службі зайнятості, отримували допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працювали, виконували роботу, надавали послуги за цивільно-правовими договорами, займалися підприємницькою діяльністю, отримували соціальні виплати.

09:02 08.09.2021

Про діяльність служби зайнятості мовою статистики

На початок серпня в області налічувалось 11,9 тис. безробітних – на 32,4% менше, ніж рік тому. На кожне вільне робоче місце претендувало 11 осіб. Про це повідомляють у службі зайнятості, підводячи підсумки роботи протягом січня-липня поточного року.

09:15 12.08.2021

Служба зайнятості – роботодавцям… Підготуємо кадри на замовлення

Прагнете зробити вашу професійну команду потужнішою? У вас є чудовий шанс реалізувати цей задум! Служба зайнятості організує професійну підготовку кадрів на ваше замовлення з числа безробітних за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

11:20 26.07.2021

Інформація для роздумів тим, хто звик «жити одним днем»…

Йдеться про громадян, які, не задумуючись про своє майбутнє, погоджуються працювати без оформлення трудового договору, тобто неофіційно. Вони з власної волі позбавляють себе належного соціального захисту у майбутньому. Період роботи «в тіні» їм не зараховується до страхового стажу, а це - гідна пенсія, страхові виплати у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, настанням нещасного випадку на виробництві, а також у разі безробіття.

14:34 20.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь