A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перейшов за посиланням для зарахування коштів під час продажу товарів та втратив більше 25 тисяч гривень: поліція застерігає громадян від шахраїв

Поліцейські закликають громадян під час купівлі-продажу товарів не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих вебсайтах.

09:25 19.01.2024

Засідання виконавчого комітету Варвинської селищної ради

18 січня виконком селищної ради розглянув низку поточних питань його компетенції. Зокрема заслухали звіт про роботу у 2023 році селищного голови, про стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки в громаді, та інші.   . 

16:08 18.01.2024

19 січня день жалоби

Відповідно до розпорядження селищного голови 19 січня 2024 року оголосити днем жалоби на території Варвинської СТГ у зв’язку з похованням загиблого воїна Якименка Олександра Вікторовича.

14:31 18.01.2024

Участь в опитуванні для виявлення потреб і проблем захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні

БФ “Право на захист” активно займається захистом прав дітей, постраждалих внаслідок збройної агресії рф проти України. Однак для того, аби робити це ще ефективніше нам потрібна ваша допомога. Наразі БФ “Право на захист” проводить опитування з метою виявлення потреб і актуальних проблем захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні.

11:31 18.01.2024

На Чернігівщині поліцейські викрили злочинну групу, що здійснювала незаконний обіг підакцизних товарів у мільйонних масштабах

Співробітники слідчого управління поліції Чернігівщини здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами незаконного виготовлення та збуту фальсифікованих тютюнових виробів. У зловмисників вилучено сировину загальною вартістю близько 1 мільйона гривень, обладнання та інші речові докази.

11:06 17.01.2024

Чернігівський регіональний форум

Відбувся Чернігівський регіональний форум з питань реалізації Стратегії реформи шкільного харчування на період до 2027 року. В ньому взяли участь профільний заступник селищного голови Олександр Філоненко та начальник відділу освіти Любов Лущик.

10:10 17.01.2024

На Прилуччині правоохоронці скерували до суду провадження про розстріл російським окупантом цивільних автівок з дітьми

Слідчі Прилуцького райвідділу поліції завершили досудове розслідування та передали прокуророві Прилуцької окружної прокуратури для скерування до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо військового розвідника окупаційної армії рф, причетного до розстрілу двох цивільних легковиків з вісьмома пасажирами, зокрема трьома дітьми.

12:46 16.01.2024

У Срібному представили тимчасового виконувача обов’язків начальника поліції

Наказом начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Івана Іщенка тимчасове виконання обов’язків начальника відділення поліції № 1 смт. Срібне покладено на полковника поліції Миколу Омельченка.

12:45 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь