A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день прибирання

Всесвітній день прибирання

Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day), що відзначається щороку в третю суботу вересня – це глобальна подія, що об’єднала навколо себе різні країни світу з метою прибирання планети від сміття.

14:49 19.09.2023

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

16 вересня Варвинщина у глибокій скорботі провела в останню путь вірного сина України, мужнього захисника - Віктора Миколайовича Любченка.

15:06 18.09.2023

Чергові спеціальні звання для пожежників Варви

Чергові спеціальні звання для пожежників Варви

З нагоди професійного свята пожежні рятувальники 11ДПРП (смт Варва) 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернігівській області отримали від керівництва чергові спеціальні звання сержант служби цивільного захисту - Олександр ПЕДЯШ, Тарас ШЕМЕТУН, Євгеній ПАНЧЕНКО та Роман ГЛИНСЬКИЙ.

12:47 18.09.2023

Нагороди для рятувальників громади

Нагороди для рятувальників громади

   З нагоди Дня рятувальника селищний голова нагородила Почесною грамотою селищної ради командира відділення 11 ДПРП (смт Варва) Андрія ЗАВГОРОДНЬОГО та командира відділення 19 ДПРЧ з охорони об'єктів Гнідинцівського газопереробного заводу Віталія БОРОДАЯ.

12:34 18.09.2023

Вітання Озерянської пожежної команди

Вітання Озерянської пожежної команди

    З нагоди дня рятівника селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА в селі Озеряни привітала та нагородила подяками за високий професіоналізм та сумлінне виконання службових обов'язків старшого пожежника Володимира КОНОНЕНКА та пожежника-рятівника Анатолія СЛІПЧЕНКА місцевої пожежної команди.

12:31 18.09.2023

16 вересня - день жалоби у Варвинській громаді

16 вересня - день жалоби у Варвинській громаді

Відповідно до розпорядження селищного голови 16 вересня 2023 року оглошено днем жалоби на території Варвинської СТГ у зв’язку з похованням загиблого воїна - ВІКТОРА ЛЮБЧЕНКА.

15:26 15.09.2023

Компенсації роботодавцям

Компенсації роботодавцям

Служба зайнятості компенсує витрати на заробітну плату у разі працевлаштування внутрішньо переміщених осіб!

12:01 15.09.2023

Подяка рідним від військового командира

Подяка рідним від військового командира

       Варвинський селищний голова Валентина Саверська-Лихошва передала Приліпко Тамарі Миколаївні, що мешкає в с. Світличне,  від командира 31 окремої механізованої бригади Подяку  з нагоди 32 річниці Незалежності України за самовідданість її чоловіка – Приліпка Олександра Івановича, який проходить військову службу, з честю та гідністю виконує свої обов’язки із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави. Своїм героїзмом, патріотизмом він гідно примножує ратну славу поколінь захисників рідної землі та підтримує престиж Збройних Сил України. Честь і гордість за наших земляків – справжніх захисників Батьківщини! Пишаємося нашими Героями!

16:41 14.09.2023

Нагороджено директора ГО «Ритм нашого життя»

Нагороджено директора ГО «Ритм нашого життя»

      Подякою Чернігівської обласної ради за активну громадську позицію, вагому участь у волонтерському русі нагороджено директора ГО «Ритм нашого життя» Самусенка Владислава Олеговича.       Свою волонтерську діяльність Самусенко В.О. розпочав у жовтні 2019 року зареєструвавши на території Варвинської громади громадську організацію «Ритм нашого життя». Основна діяльність спрямована на допомогу дітям-сиротам.       З початку повномасштабного вторгнення громадська організація неодноразово надавала гуманітарну допомогу громаді продуктовими наборами.       Громадська організація «Ритм Нашого Життя» передала для потреб Варвинської СТГ 5 генераторів.       «Благодійний фонд Київ Волонтерський» за ініціативи громадської організації «Ритм нашого життя» надали гуманітарну допомогу найбільш незахищеним жителям громади та дітям у складних життєвих обставинах. Волонтери привезли понад 200 продуктових наборів.        Під час повені внаслідок підриву Каховської ГЕС Самусенко В.О. неодноразово їздив безпосередньо у зону лиха та надавав гуманітарну допомогу постраждалим.

16:20 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь