A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Сильні духом діти у ліцеї №2

Сильні духом діти у ліцеї №2

Волонтерська робота - одне з головних занять учнів освітнього закладу. Діти охоче пропонують та втілюють у життя ідеї для досягнення єдиної мети. Маленькими кроками наближаємо Перемогу!

10:56 26.10.2023

ПАМ'ЯТАЄМО...

ПАМ'ЯТАЄМО...

 25 жовтня 1997 року у м. Первомайськ Миколаївської області народився Єфременко Владислав Ігорович. 

16:35 25.10.2023

Чернігівські газорозподільні мережі перейшли в управління Групи Нафтогаз

Чернігівські газорозподільні мережі перейшли в управління Групи Нафтогаз

АТ «Чернігівгаз» стало 18-им підприємством, яке перейшло під контроль держави.   Підприємство забезпечує доставку газу для майже 360 000 осель. Окрім того, регулює розподіл блакитного палива до бюджетних та релігійних організацій, промислових обʼєктів, а також 12-ти теплокомуненерго регіону.  Входження «Чернігівгазу» до Групи Нафтогаз відбулося в межах передачі газорозподільних підприємств під державний контроль. Наразі особові рахунки клієнтів, як і тарифи на послуги з розподілу, залишаються незмінними.  За консультаціями мешканці Чернігівщини можуть звертатись до операторів Контакт-центру за номерами:   066-300-2-888  098-300-2-888  093-300-2-888

10:22 25.10.2023

Засідання 46 сесії Варвинської селищної ради

Засідання 46 сесії Варвинської селищної ради

19 жовтня під головуванням селищного голови Валентини Саверської-Лихошви відбулося пленарне засідання чергової 46 сесії селищної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. На сесії було розглянуто  20  питань,  по яких прийнято відповідні рішення. Рішення сесії  будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті селищної ради.

10:52 20.10.2023

Засідання постійних комісій

Засідання постійних комісій

19 жовтня на засіданнях постійних комісій селищної ради розглянуто питання та погоджено проєкти рішень, що внесені до порядку денного пленарного засідання 46 сесії селищної ради.

10:51 20.10.2023

Встановлено тарифи на стоматологічні та лабораторні послуги

Встановлено тарифи на стоматологічні та лабораторні послуги

Минулого четверга, 12 жовтня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Варвинської селищної ради. Серед низки питань життєдіяльності громади, що розглянули на зібранні, – тарифи на послуги стоматологічного відділення лікарні та деякі лабораторні дослідження.

09:45 19.10.2023

Сучасний екскаватор – перша ластівка з “Говерли”

Сучасний екскаватор – перша ластівка з “Говерли”

Залучення інвестицій і грантових коштів – важливе джерело розвитку місцевих громад, адже левова частка власного ресурсу зазвичай іде на утримання бюджетних установ, поточну життєдіяльність населених пунктів. У час війни в Україні державні кошти здебільшого спрямовуються на оборонні потреби, проте свою руку допомоги місцевим громадам подає світове співтовариство. І мова не лише про матеріальну поміч – проєкти розвитку громад передбачають навчання, тренінги, консультації, аби самоврядні органи якнайшвидше трансформувалися до сучасних стандартів.

09:34 19.10.2023

Опитування від інституту вивчення проблем злочинності

Опитування від інституту вивчення проблем злочинності

Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса за підтримки Національного фонду досліджень України проводить наукове дослідження «Захист прав людини в концепції перехідного правосуддя: українська модель». Обрана проблематика є надважливою для України, адже перехідне правосуддя має на меті сприяти найліпшому відновленню справедливості, укріпленні миру, цінностей демократії, постає комплексом кримінологічно обґрунтованих заходів, що поєднують каральну й відновну юстицію, широкий, багаторівневий соціальний діалог, просвіту, реституцію, правотворчу й правоохоронну діяльності, організаційно-управлінські трансформації та ін.

10:33 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь