A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

        Acted запрошує жіночі та інші громадські організації, спілки, благодійні фонди, комунальні і державні установи, до участі в проєкті «Центр денного догляду»  за фінансової підтримки Embassy of Canada to Ukraine та Canada’s International Development – Global Affairs Canada.                                                                   

13:38 12.09.2023

Де робити, аби добре заробити на Чернігівщині

Де робити, аби добре заробити на Чернігівщині

         На початок вересня середня заробітна плата вакансій, зареєстрованих в обласній службі зайнятості, становить 9 156 гривень. Проте деякі роботодавці готові платити й 35 тисяч гривень на місяць.

13:26 12.09.2023

До дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

До дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

       У другу неділю вересня працівники нафтової, газової та нафтопереробної проми словості відзначають своє професійне свято. Напередодні селищний голова Валентина Саверська-Лихошва з привітаннями побувала у місцевих нафтовиків Гнідинцівського ГПЗ ПАТ «УКРНАФТА».         Щиру вдячність висловлюємо всім працівникам нафтової, газової та нафтопе-реробної промисловості, які щоденно проявляють самовідданість і майстер-ність, відповідальне ставлення до своєї справи, забезпечуючи надійну роботу складного технологічного комплексу.        Бажаємо наснаги, оптимізму, стабільності та нових досягнень. Нехай свято надихає радістю та гордістю за професійні здобутки.

14:30 08.09.2023

Тренінг «Розпочни свій бізнес»

Тренінг «Розпочни свій бізнес»

       Ресурсний центр ГУРТ запрошує усіх зацікавлених здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці.

12:41 06.09.2023

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

      Оголошується приймання заявок на участь у конкурсі на отримання гранту для мікробізнесу. Учасниками та учасницями конкурсу можуть бути: фізичні особи підприємці (ФОП), самозайняті особи, та особи, які мають на меті розпочати свою підприємницьку діяльність. Такі особи можуть отримати грант у розмірі 1000 $. Форма заявки за посиланням: https://forms.gle/2SfzsY6NkkBQ5a6m7 фізичні особи підприємці (ФОП). Такі особи можуть отримати грант у розмірі 3000 $. Форма заявки за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1iaykbfkl20EH5mafkAP6S7FtNhHpIRz3yIIy-jfy0vY/edit       Географія проведення конкурсу — виключно Чернігівська область (заявки з інших областей розглядатись не будуть). Пріоритет буде надаватися заявникам які: мають довідку ВПО (отримали після 24.02.2022 р.), вразливим категоріям населення (або, якщо члени їх родини мають таку вразливість), та особам, чий бізнес зазнав негативного впливу внаслідок війни. Кінцевий термін подання заявок — 30 вересня 2023 року. Для отримання додаткової інформації надсилайте запити на електронну пошту організації ngoadd2023@gmail.com Проєкт фінансується Українським гуманітарним фондом (УГФ) та реалізується у партнерстві з міжнародною гуманітарною організацією ZOA in Ukraine

12:29 06.09.2023

Збереження військового ПДФО у громадах

Збереження військового ПДФО у громадах

Асоціація міст України ініціювала інформаційну кампанію по збереженню військового ПДФО у громадах, для того щоб і надалі громади мали можливість допомогати ЗСУ.  

14:58 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь