A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Податкові новини

За порушення торгівлі підакцизними товарами застосовано штрафних санкцій на 475 тисяч гривень

Управлінням контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області  з початку року проведено 46 перевірок суб'єктів господарювання, що займаються роздрібною торгівлею алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, за результатами яких виявлено 42 порушення.

10:55 25.03.2019

Продаж одного автомобіля не оподатковується і декларуванню не підлягає

Податкова декларація про майновий стан і доходи в обов’язковому порядку подається у разі отримання, зокрема, доходів не від податкових агентів (тобто від інших фізичних осіб, які не зареєстровані як суб’єкти господарювання та самозайняті особи).

10:53 25.03.2019

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій ЮРЧЕНКО.

- Вважаю, що головний здобуток органів Пенсійного фонду полягає в тому, що упродовж 2018 року було забезпечено в повному обсязі, своєчасно та без затримок виплату пенсій 336,4 тис. громадянам нашого регіону. Сьогодні, в час, коли економіка країни працює в умовах збройного конфлікту, виплату всіх належних пенсій без затримок вважаю справжнім досягненням. Думаю, це розуміють всі розсудливі люди. Більше того, протягом минулого року відбулося ініційоване Президентом та Урядом України неодноразове перерахування пенсій для військових пенсіонерів, працюючих пенсіонерів та непрацездатних осіб. Лише за період  з 1 грудня минулого року, фахівцями було перераховано 280,8 тис. пенсій або понад 83% від загальної кількості отримувачів пенсій. І хоча пенсія у багатьох збільшилася не набагато, але отримали ії тисячі пенсіонерів.

15:17 18.02.2019

Перерахунки та підвищення пенсій відбудуться найближчім часом

Як повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області  Юрій Юрченко в цьому році передбачаються подальші перерахунки та  підвищення пенсій. Так з 1 січня вже відбувся  перерахунок пенсій непрацюючим особам, які досягли віку 65 років за наявності страхового стажу у чоловіків 35 років, а у жінок 30 років та збільшення пенсійних виплат пенсіонерам силових структур. Але вже в найближчий час українців очікують наступні перерахунки та підвищення пенсій:

15:15 18.02.2019

Особливості перерахунку пенсій по втраті годувальника, яка призначається членам сімей військовослужбовців

З 01.01.2018 було проведено перерахунок пенсій згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 № 103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільненні з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб» пенсіонерам пенсії яким призначено відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», в тому числі перераховані пенсії і тим особам, які отримують пенсію в разі втрати годувальника.

15:11 18.02.2019

До уваги платників рентної плати

Просимо звернути увагу платників рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини та користування радіочастотним ресурсом України, транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України, про  необхідність сплати податкових зобов’язань за січень ц.р. до 28 лютого включно, оскільки граничний термін сплати податкових зобов’язань за січень ц.р. по цих платежах припадає на 2 березня 2019 року.

14:55 18.02.2019

В області орудують телефонні шахраї, які видають себе за податківців

Щоразу шахраї телефонують платникам податків та вигадують різні історії, аби видурити гроші.  Представляються посадовими особами та звертаються з проханням надати фінансову допомогу.  Пропонують «владнати питання» з податковою у разі перевірки, віддячити за якусь вигадану послугу тощо. Шахраї використовують різні телефонні номери та рахунки для зарахування грошей. Головне управління ДФС у Чернігівській області звертається до громадян з проханням бути обачними, не вестись на шахрайські вигадки, а у разі надходження подібних телефонних дзвінків, відразу повідомляти працівників підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції органу ДФС за номером телефону: (0462) 652-911 або звертатись за адресою: м.Чернігів, вул. Реміснича, 11.

14:53 18.02.2019

Зареєструватись платником акцизного податку з реалізації пального необхідно до початку його реалізації

             ГУ ДФС у Чернігівській області нагадує:  юридичні особи та фізичні особи - підприємці, які здійснюватимуть реалізацію пального, підлягають обов'язковій реєстрації як платники акцизного податку з реалізації пального до початку здійснення реалізації пального.

14:48 18.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь