A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Служба безпеки України новини

У місті Носівка на Чернігівщині виявлено і припинено ретрансляцію російських телеканалів

Спільними зусиллями представника Національної ради у Чернігівській області та обласного Управління Служби безпеки України у двох громадських закладах м. Носівки припинено трансляцію шести російських телеканалів, що обмежені для розповсюдження на території України.

11:33 17.02.2020

Контррозвідка СБУ викрила привласнення понад 32 мільйони бюджетних коштів під час виконання держоборонзамовлення

Оперативники спецслужби встановили, що протягом 2017-19 років власник одного з чернігівських комерційних підприємств уклав два договори з Міноборони загальною вартістю понад 100 мільйонів гривень.

15:09 23.01.2020

Співробітники Служби безпеки України у межах понад 20 кримінальних проваджень припинили діяльність майже 300 нелегальних автомобільних заправних комплексів у всіх регіонах України

Оперативники та слідчі спецслужби задокументували, що комплекси функціонували із порушенням вимог чинного законодавства. Їх діяльність становила підвищену небезпеку для оточуючих та призводила до масштабного недоотримання коштів місцевими бюджетами. За попередніми оцінками експертів, лише за два роки сума несплачених державі податків перевищила 10 мільярдів гривень.

16:22 03.01.2020

На Чернігівщині СБУ викрила киянина з підробленим посвідченням співробітника спецслужби

Киянина, який використовував підроблене посвідчення співробітника СБУ для збору коштів нібито для учасників бойових дій, затримала на Чернігівщині Служба безпеки України.

16:44 21.11.2019

На чернігівському кордоні виявили контрабандну партію сигарет

На Чернігівщині співробітники Держприкордонслужби за сприянням представників СБУ перешкодили планам пачкарів. Зокрема у суботу вночі на українсько-російській ділянці кордону, в Сновському районі, прикордонники відділу “Гута-Студенецька” та оперативних підрозділів завадили спробі незаконного переміщення в Україну підакцизних товарів. Про це повідомляє ДПСУ.

09:13 12.11.2019

Через оборудку одного з керівників митного посту, затриманого СБУ на Чернігівщині, держбюджет щомісяця недоотримував понад мільйон гривень

Посадовець Чернігівської митниці, затриманий Службою безпеки України, входив до організованого угруповання, яке налагодило нелегальне ввезення в нашу країну імпортної сільгосппродукції без сплати обов’язкових митних платежів.

14:25 08.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь