A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Бізнес під час війни…

Така можливість для самореалізації наразі цілком реальна. У цьому 24-річний Денис Чуєнко з Чернігова переконався на власному досвіді. Ставши учасником програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, отримав мікрогрант та відкрив кафе  по приготуванню фастфудів.  

11:00 19.07.2023

«єРобота»: підсумки десяти хвиль 2023 року

За результатами десяти хвиль подання заяв на мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» кошти від держави отримають 91 житель Чернігівщини на загальну суму понад 21 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 196 нових робочих місць.

14:32 18.07.2023

для своєчасного та оперативного інформування щодо узагальнення даних від закладів освіти та охорони здоров’я на підпорядкованій території про хід збору на утилізацію вживаних ламп розжарювання

Вона переїхала до Чернігова з прикордонної Семенівки. Там  - 13 років мала власний бізнес, чоловік також був при роботі, разом виховували 4-х дітей і виїжджати нікуди не збиралися. Наважилися лише тоді, коли у сусідський двір, в 30 метрах від їхнього будинку, прилетіло…

09:17 12.07.2023

«Армія відновлення»: у Чернігові розширили перелік суспільно корисних робіт для безробітних

Таке рішення 4 липня прийняв виконком міської ради. Зокрема, тепер безробітних залучатимуть до роботи військкоматів, де вони допомагатимуть у вирішенні питань соціального забезпечення та пільг звільнених з військової служби військовослужбовців, з оформленням документів для отримання грошової допомоги сім’ям загиблих захисників України, будуть опрацьовувати результати професійно-психологічного відбору призовників на військову службу.

14:35 10.07.2023

За рік дії проєкту єРобота на Чернігівщині створено близько 360 нових робочих місць

Минув рік зі старту програми "Власна справа" урядового проєкту єРобота. За період її дії в Україні було визначено майже 6 тисяч переможців, що передбачає створення майже 14 тисяч нових робочих місць. Зокрема, на Чернігівщині позитивні рішення отримали 166 наших земляків. Завдяки реалізації цієї програми в області буде створено близько 360 нових робочих місць.

09:21 07.07.2023

Служба зайнятості допоможе підприємцям

Іванівська територіальна громада – мальовнича сільська місцевість поблизу Чернігова, по дорозі до Києва, що об’єднує 17 сіл. У перші дні повномасштабного вторгнення деякі з них потрапили в окупацію, деякі - майже місяць перебували під перехресним вогнем. Ця громада - одна з тих на Чернігівщині, яка найбільше постраждала від бойових дій та злочинів російської армії. Для місцевих жителів ці події стали справжнім лихом, а для бізнесу - випробуванням.

09:15 03.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь