A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Робота є: Прилуцькій швейній фабриці потрібні швачки

Підприємство має потребу в понад сотні працівників. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет, гідні умови праці, вчасну виплату заробітної плати, компенсацію вартості проїзду для працівників-мешканців району. Є можливість організувати підвіз робітників до місця роботи, якщо в одній місцевості проживатиме 20 осіб. Оплата праці відрядна, тобто її розмір залежить від кількості та якості виконаної роботи, загалом це - 14 – 22 тис. грн. Фабрика працює в одну робочу зміну з понеділка по п’ятницю. На підприємстві є медичний пункт, приміщення для прийому їжі, душові. Наразі в штаті 350 працівників, з них швачок 268. На фабриці працюють не лише жителі Прилук, а й навколишніх сіл та сусідніх територіальних громад. Приїздять на роботу навіть з Варви.

10:06 13.10.2023

«Люди, які через війну в Україні покинули рідні домівки, мають стати повноцінними учасниками економічного та громадського життя у нових громадах»

Таку думку вчора під час робочої зустрічі з членами Ради з питань ВПО при Ніжинській РДА висловив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

12:14 10.10.2023

За допомогою служби зайнятості переселенець з Лисичанська знайшов роботу в Ічні

Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед. Це підтверджує й життєва історія переселенця Володимира Бугайчука, який переїхав до села Андріївка Ічнянської територіальної громади і знайшов там бажану роботу.

12:10 10.10.2023

Послуги служби зайнятості учасникам бойових дій

Державна служба зайнятості має в арсеналі широкий спектр послуг, у тому числі для воїнів, які повернулися з фронту. Про це наша розмова з заступником директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергієм Роговцем.

12:02 10.10.2023

«єРобота» на Чернігівщині

У поточному році за  програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» 113 мешканців області стали переможцями на отримання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн.

12:01 10.10.2023

Ти як?... Служба зайнятості піклується про ментальне здоров'я українців

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

08:50 06.10.2023

339 мешканців Чернігівщини отримали ваучер на навчання від служби зайнятості

Понад 14,6 тисяч українців, серед яких 339 мешканців нашої області уже отримали від держави ваучери на навчання. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.  

10:14 05.10.2023

Людмила Ключник: «Шансів почати нове життя у переселенців багато. Фахівці служби зайнятості готові допомогти кожному обрати свій шлях до роботи та досягти поставленої мети».

Про це заявила очільниця Чернігівського обласного центру зайнятості на брифінгу в ОВА, що відбувся в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка стартувала у вересні і триватиме до кінця жовтня поточного року.

10:32 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь