A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

По "Власній справі" – нові переможці

Визначено переможців 6-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, який тривав з 10 по 23 квітня 2023 року. Про це повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

16:52 16.05.2023

Служба зайнятості допомагає переселенцям адаптуватися на ринку праці

Внутрішньо переміщеним особам пропонується низка безкоштовних сервісів та послуг, спрямованих на сприяння в працевлаштуванні на новому місці. Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка під час зустрічі з представниками місцевої влади, роботодавцями,  освітянами Сновщини та переселенцями, які нині проживають на території цієї громади.

12:26 12.05.2023

Ринок праці мовою статистики

У січні-квітні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 10,5 тис. безробітних громадян, кожного 3-го з яких охоплено активними програмами сприяння зайнятості. Зокрема, 1,6 тис. осіб знайшли роботу, ще 1,4 тис. - залучено до громадських та суспільно корисних робіт. Крім того, близько сотні безробітних скеровано на професійне навчання, 131 особа для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці скористалася ваучером на навчання.

15:03 10.05.2023

Роботодавцям компенсують витрати за працевлаштування деяких категорій безробітних і не тільки…

Про це йшлося під час зустрічей представників ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2», ДП «Пассервіс» та ТОВ «Пассервіс-люкс» з директоркою Чернігівського обласного центру зайнятості Лідією Падалкою.

11:50 09.05.2023

Служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку

ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі", ТОВ «Овочева група», ТОВ «АР Козелець» є ринкоутворюючими підприємствами Козелеччини. Вони стабільно працюють і розвиваються, а тому час від часу потребують нових працівників. Уже не перший рік підібрати потрібні кадри їм допомагає служба зайнятості. Про шляхи подальшої співпраці, послуги служби зайнятості в період воєнного стану, зокрема фінансові стимули для роботодавців, йшлося під час зустрічей заступника директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергія Роговця з керівництвом цих підприємств.

16:58 08.05.2023

єРобота: нові бізнес-можливості для українських захисників

До 1 млн. грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя в рамках нової грантової програми урядового проєкту єРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року. Ключова вимога - створення нових робочих місць. Таким чином держава не лише підтримує бізнес, але й вирішує питання зайнятості громадян. Програмою передбачено надання грантів:

12:00 01.05.2023

Програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»: на Чернігівщині - 115 позитивних рішень

Саме стільки мешканців області стали переможцями на отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу за час дії програми (з липня 2022 року). В результаті її реалізації ними передбачається створення 264 нових робочих місць. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала понад 27 млн грн.

15:49 26.04.2023

Мікрогрант на бізнес: у Ніжині є новий салон краси та є робота

До підприємництва люди приходять різними шляхами. Відкрити власний салон краси, прагнучи самостійності, фінансової незалежності та самореалізації, жителька Ніжина Дарія Торгіна зважилася після 12 років роботи найманим працівником у перукарні. Реалізувати задум їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

14:31 21.04.2023

Цифра дня

Цьогоріч 1253 безробітних Чернігівщини долучилися до суспільно корисних робіт і таким чином поповнили лави «Армії відновлення» країни.

08:51 21.04.2023

Мікрогранти на бізнес… Нові переможці

Визначено переможців 4-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми  «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 13 по 26 березня. За повідомленням обласного центру зайнятості, по нашій області – 8 позитивних рішень. Тобто ще 8 наших земляків отримають мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу.

12:08 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь