Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО ДИТЯЧОГО ФУТБОЛУ

СВЯТО ДИТЯЧОГО ФУТБОЛУ

Другий тур турніру серед юнацьких команд  територіальних громад Прилуцького району відбувся сьогодні у Варві. Наше селище приймало сім команд з Прилук, Парафіївки, Талалаївки, Ічні, Срібного, збірну Ладана і Сухополової, збірну Линовиці, Яблунівки і Малої Дівиці. Варвинщину представляла команда ДЮСШ, котра в першому турі вже здобула перемогу, зігравши з Ічнею.

16:35 29.05.2021

Дитячий футбольний турнір серед команд Прилуцького району

Дитячий футбольний турнір серед команд Прилуцького району

22 травня стартував дитячий футбольний турнір серед команд ОТГ Прилуцького району та м. Прилуки. Участь беруть 8 команд з 12 об’єднаних громад району. На чолі з селищним головою відвідали захід і наші спортсмени – команда Варвинської ДЮСШ, і не просто відвідали, а стали лідером першого туру змагань. У матчі з Ічнею вони вибороли переконливу перемогу з рахунком 3:0.

09:00 26.05.2021

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Варвинської селищної ради

Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Варвинської селищної ради

28.04.2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Варвинської селищної ради - дорадчо-консультативного органу, утвореного головою виконавчого комітету  селищної ради. 

14:25 28.04.2021

Закон про старост: фахівці Асоціації міст України відповіли на проблемні питання

Закон про старост: фахівці Асоціації міст України відповіли на проблемні питання

Який механізм дострокового припинення повноважень старости за власною ініціативою? Чи існує механізм примусового припинення повноважень старости радою? Що робити громадам, які вже затвердили старостинські округи, не дочекавшись змін до законодавства?

17:43 27.04.2021

35 річниця Чорнобильської катастрофи

35 річниця Чорнобильської катастрофи

Сьогодні, 26 квітня 2021 року, з приводу 35-х роковин Чорнобильської трагедії, відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Жертвам Чорнобильської катастрофи та вручення нашим землякам – ліквідаторам аварії на ЧАЕС  Почесних Грамот за їх мужність та героїзм.

16:18 26.04.2021

22 квітня знову спільною толокою працювали над чистотою нашого містечка

22 квітня знову спільною толокою працювали над чистотою нашого містечка

   Працівники селищної ради, територіального центру соціального обслуговування, відділу освіти, відділу культури, Варвинської дільниці АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» - упорядковували прилеглі території, загрібали, виносили сміття, випилювали та вирубували порослі.

11:56 23.04.2021

ТРИВАЄ ЗАГАЛЬНОГРОМАДІВСЬКИЙ ДЕНЬ БЛАГОУСТРОЮ

ТРИВАЄ ЗАГАЛЬНОГРОМАДІВСЬКИЙ ДЕНЬ БЛАГОУСТРОЮ

Цієї п`ятниці, у день оголошеного суботника в громаді, колективи установ і закладів дружно зібралися потолокувати на прибиранні. Навіть раніше прогнозований дощ відтерміновується , аби не зірвати добру справу.

11:14 20.04.2021

ПЕРШІ МІСЯЦІ ДІЯЛЬНОСТІ УКРУПНЕНОЇ ГРОМАДИ

ПЕРШІ МІСЯЦІ ДІЯЛЬНОСТІ УКРУПНЕНОЇ ГРОМАДИ

П`ять місяців у новому складі працює апарат Варвинської селищної територіальної громади. За цей час багато чого змінилося для Варвинщини, чимало нових проблем доводиться вирішувати, зазначає очільниця громади Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА. Про цей непростий початковий період днями вона розповіла читачам місцевої газети та аудиторії радівського ютуб-каналу «Новини Варвинської СТГ». Нюанси фінансово-господарської діяльності доповнив перший заступник селищного голови з економічних питань Віктор ГАРМАШ, а секретар ради Микола ГАЙДАЙ поінформував про старт роботи оновленого депкорпусу. Він був непростим, проте порозуміння, віднайдене на початку роботи між більшістю депутатів, керівництвом і працівниками ради та старостинських округів, дозволяє зберігати стабільну життєдіяльність громади – переформатовані управлінські структури, служби і заклади СТГ працюють, жителі Варвинщини отримують необхідні послуги і заробітну плату. Докладніше – у спілкуванні в стінах оновленої варвинської “мерії”.

11:08 20.04.2021

Лідерський потенціал педагога

Лідерський потенціал педагога

14.04. в "ЗДО" Казка практичним психологом Пінчук Н. П. був проведений тренінг :"Лідерський потенціал педагога". Мета якого полягала в розвитку лідерських якостей, креативності, формуванні поведінкової і комунікативної компетенції та розвитку вміння будувати команду.

19:12 15.04.2021

Купівля квартири сироті

Купівля квартири сироті

14 квітня цього року молода особа з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, отримала у власність 3-х кімнатну квартиру.  Це стало можливим завдяки реалізації Варвинською селищною радою  державної програми з придбання житла даній категорії дітей/осіб за рахунок надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Дана програма діє в Україні з 2017 року. У Варвинській селищній громаді це перший випадок виплати грошової компенсації на придбання житла дітям/особам вищеназваної категорії, які перебувають на квартирному обліку. Цього дня на базі  Варвинської селищної ради відбулась зустріч місцевого розпорядника коштів в особі очільниці громади Валентини Саверської – Лихошви, членів місцевої комісії з новою власницею квартири. Нею стала мешканка смт Варва, особа з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування – Альона Крицька.

19:11 15.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь