Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Роль асистента учителя в класі з інклюзивним навчанням: основні функції і завдання, форми співпраці"

"Роль асистента учителя в класі з інклюзивним навчанням: основні функції і завдання, форми співпраці"

16.09.2021 відбувся семінар-практикум "Роль асистента учителя в класі з інклюзивним навчанням: основні функції і завдання, форми співпраці". План заходу 1.Про організацію навчання осіб з ООП у ЗЗСО. Г. Петрик. 2.Методичні рекомендації щодо організації навчання осіб з ООП у 2021-2022 н р. Н. Редька. 3.Про нормативно-правову базу у сфері інклюзивної освіти (онлайн-зустріч з В. Маланчій, заступником директора з навчально-виховної роботи ЗЗСО <8> м. Хмельницький) . 4. Презентація досвіду роботи по організації впровадження інклюзивної форми навчання для дітей з ООП в ЗЗСО (КЗЗСО 1-3 ст. "Варвинський ліцей #1" Т. Прищенко, асистенти вчителів. 5. Визначення пріоритетних напрямків діяльності ЗЗСО в системі розбудови внутрішньої системи якості освіти та стратегії розвитку закладу. Т. Прищенко.

17:04 16.09.2021

НОВИЙ І ЩЕ НОВІШИЙ

НОВИЙ І ЩЕ НОВІШИЙ

НОВИЙ І ЩЕ НОВІШИЙ – такі шкільні автобуси віднедавна працюють на підвезенні школярів до Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, а це до пів сотні учнів (18 – Кухарка, 17 – Брагинці, 13 – Мармизівка). Зокрема, як повідомляла газета, нещодавно Варвинською селищною радою  за кошти місцевого бюджету було придбано новий автобус, а днями у громаду повернувся й ще один, озерянський, – після капітального ремонту.

08:23 14.09.2021

12 вересня – День працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості

12 вересня – День працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості

Останні роки у нафтогазовій галузі Варвинщини – краю, що свого часу гримів на теренах держави, сталося немало змін – і, на жаль, не на краще. Видобуток місцевої вуглеводневої сировини суттєво зменшився, давальницьку, зокрема газ на переробку – теж переспрямовано на інші переробні підприємства, відтак потужності одного з ключових донорів бюджету нашої громади – Гнідинцівського газопереробного заводу, задіюються лише частково, а це – як відомо, робочі місця, наповнення місцевої скарбниці, розвиток громади.

15:26 10.09.2021

На інфраструктурних об`єктах громади

На інфраструктурних об`єктах громади

Так нині відгукуються брагинчани про відремонтований трикілометровий відрізок центрального шляху села, який днями виконано шляховиками з Київщини у ході капремонту аварійних ділянок дороги  О250404 Варва-Хукалівка-Поділ, що з’єднує транспортним сполученням Варвинську і Срібнянську громади. Це, фактично, нове асфальтобетонне покриття, суцільне і добротне, до того ж – у найпроблемнішому місці цього шляху, що включає складні спуск до сільського ставка і підйом на так звану Барабанову гору, тому нині так і радіють сільчани, розповідає сільський староста Сергій ДЗЮБА. Досі всі потуги підсипати розбите покриття ефекту не давали – щебінь у негоду зносило за колесами з гори.

15:48 09.09.2021

ПРИЗОВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ У ВЕРЕСНІ – ГРУДНІ 2021 РОКУ

ПРИЗОВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ У ВЕРЕСНІ – ГРУДНІ 2021 РОКУ

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», та Указу Президента України від 24.02.2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», з 01 жовтня 2021 року по 31 грудня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

12:46 02.09.2021

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки !

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки !

Щиро вітаємо всіх Вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань – єдиним  святом, яке  є одночасно   особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя.                  

14:34 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь