Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Служба зайнятості: працюємо онлайн і завжди на зв’язку!

Служба зайнятості: працюємо онлайн і завжди на зв’язку!

В умовах карантину багато установ працюють в онлайн-форматі. Не є винятком і служба зайнятості, яка, зокрема, запровадила нову форму дистанційної комунікації з шукачами роботи – вебінари. Такий захід в Варвинській районній філії відбувся 22.05.2020 року.

15:25 28.05.2020

Шановні керівники закладів, учителі та батьки учнів!

Шановні керівники закладів, учителі та батьки учнів!

Наближається до завершення 2019-2020 навчальний рік. Цей навчальний рік виявився складним і непростим для нас усіх. Карантинні заходи щодо запобігання поширенню Covid-19 змінили наш звичний ритм життя і навчання. Вперше ми опинились на етапі дистанційного навчання під час найвідповідальнішої пори навчального року. Це серйозне випробування для усіх учасників освітнього процесу, яке ми намагалися достойно пройти. Тримався міцний зв’язок між учителями, учнями та їх родинами. Ми впевнені в тому, що багато чому навчилися і навчали під час карантину. Керівники освітніх закладів змогли побудувати ефективну взаємодію між усіма учасниками освітнього процесу.

15:19 28.05.2020

На Чернігівщині надходження податку на доходи фізичних осіб зросли до 1,6 млрд гривень

На Чернігівщині надходження податку на доходи фізичних осіб зросли до 1,6 млрд гривень

Податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів. У структурі надходжень він займає позицію лідера – 63,7 відсотка від загальної суми інших податків і зборів. Тому надходження саме цього податку є показовим для розвитку регіону в цілому, зазначили у  податковій службі Чернігівщини.

21:04 22.05.2020

14 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ БУЛО ПЕРЕРАХОВАНО У КВІТНІ ДІТЯМ ЧЕРНІГІВЩИНИ

14 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ АЛІМЕНТІВ БУЛО ПЕРЕРАХОВАНО У КВІТНІ ДІТЯМ ЧЕРНІГІВЩИНИ

Вчасно несплачені аліменти – це не лише сума батьківського боргу, а й загроза для всебічного та гармонійного розвитку дитини. Фахівці юстиції, виконуючи покладені державою обв’язки, захищають та відновлюють порушені економічні права підростаючого покоління.

10:27 14.05.2020

Як перевірити свої нарахування за газ та його доставку

Як перевірити свої нарахування за газ та його доставку

Що робити, якщо платіжка за доставку газу та газ не прийшла вчасно через перебої в роботі пошти або згубилась? Подивитись та перевірити нарахування можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua. Такий кабінет мають нині понад 111 тисяч споживачів газу на Чернігівщині, повідомляють в АТ «Чернігівгаз». Раніше його можна було отримати, самостійно зареєструвавшись на сайті. Тепер зробити це ще простіше – за допомогою експрес-реєстрації. Достатньо подзвонити до контакт-центру «Чернігівгазу» (0462) 61-62-04,  (067) 65-64-104, назвати свій особовий рахунок, і оператори самі зроблять такий кабінет для споживача. Телефонувати потрібно з мобільного – він буде використаний для створення кабінету.  Після цього протягом дня на телефон споживача надійде смс-повідомлення з логіном і паролем для входу в кабінет. Можна натиснути на посилання в повідомленні і увійти в кабінет одразу зі смартфона, ввівши вказані логін і пароль. Або можна увійти з комп`ютера– обрати функцію «увійти» на сайті 104.ua і ввести ті ж самі логін і пароль з смс-ки.

10:22 14.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь