Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО МИКОЛАЯ НАБЛИЖАЄТЬСЯ

СВЯТО МИКОЛАЯ НАБЛИЖАЄТЬСЯ

Цього року зимовий фестиваль дитячої творчості Миколай-Фест 2020 відбудеться онлайн! Наш онлайн-фестиваль 2020 року «Домівка Миколая» пройде у формі віртуального міжнародного конкурсу сімейної творчості. До участі запрошуються українські родини з Естонії, України та інших країн, без обмежень за віком чи країною проживання! Єдина умова – творчість має бути родинною.

11:13 25.11.2020

Конкурс «Учитель року – 2021» стартував!

Конкурс «Учитель року – 2021» стартував!

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це щорічні фахові зустрічі кращих учителів закладів освіти Варвинської селищної ради, Варвинського району, Озерянської сільської ради.

15:20 18.11.2020

Акція продовжується…

Акція продовжується…

02.11.2020 Працівники селищної ради вручили засоби індивідуального захисту медпрацівникам первинної медицини. Сімейний лікар Наталія Володимирівна Калашнік села Журавки щиро подякувала за це.

16:40 03.11.2020

Осінній десант

Осінній десант

03.11.2020 Працівники загону благоустрою здійснили підсаджування декоративних дерев на вулиці Миру. Було висаджено понад 100 одиниць. Наступного тижня робота буде продовжена на вулиці Шевченка.

16:24 03.11.2020

Протокол №40 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічногої безпеки та надзвичайних ситуацій

Протокол №40 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічногої безпеки та надзвичайних ситуацій

Протокол №40 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічногої безпеки та надзвичайних ситуацій від 30 жовтня 2020 року

15:53 30.10.2020

Методична вітальня учителів початкової школи

Методична вітальня учителів початкової школи

«Методичні посиденьки» учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Варвинської селищної ради пройшли 29 жовтня 2020 року у творчій діловій атмосфері. Захід відкрила керівник методичного об’єднання учителів початкових класів Квач Нінель Миколаївна. На засіданні розглядалися важливі питання з оцінювання учнів 3 класів НУШ та методичні рекомендації до ведення класних журналів початкової школи. Детальний аналіз щодо заповнення класних журналів для 1-3 класів НУШ провела учитель початкових класів Ущаповська Аліна Володимирівна, опрацювала з колегами наказ МОН України №1146 від 16.09.2020р. Також Аліна Володимирівна і Нінель Миколаївна надали рекомендації по заповненню свідоцтв досягнень учнів 3-х класів НУШ та оцінювання тематичних діагностичних робіт школярів. У другій частині методичних посиденьок майстер-клас із теми «Складання тестів для учнів початкової школи у гугл-формах» провела вихователь ГПД Коваленко Тетяна Володимирівна. Для учасників заходу складання тестів було пізнавальним і цікавим. Дякуємо нашим колегам за активну роботу, навчання і позитивну творчу атмосферу!

12:14 30.10.2020

З днем працівника соціальної сфери

З днем працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.  Голова Варвинської селищної ради Валентина Василівна Саверська-Лихошва вітає працівників соціальної сфери зі святом:

09:32 30.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь