A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Варвинська громада - учасник проекту «Security Compact»

Варвинська громада - учасник проекту «Security Compact»

Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» реалізовує проєкт «Security Compact», що впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.

12:30 22.03.2024

Цукровий діабет та його небезпека

Цукровий діабет та його небезпека

  В минулому році понад 531 тисячі людей в Україні діагностували цукровий діабет. Це значно більший показник, ніж в попередні роки. Зараз йде тенденція до збільшення людей, які мають це захворювання. Війна в Україні сприяє перебуванню людей в постійному стресі, а стрес є однією із причин появи цукрового діабету.  І, зазвичай, далеко не кожен із нас постійно перевіряє рівень цукру в крові, щоб, в разі чого, вчасно почати лікування.

11:56 22.03.2024

На Чернігівщині у двох закладах освіти встановлюють сонячні електростанції за кошти французької громадської організації

На Чернігівщині у двох закладах освіти встановлюють сонячні електростанції за кошти французької громадської організації

У Варвинському ліцеї №1 та Ніжинській загальноосвітній школі №15 встановлюють сонячні електростанції за кошти французької громадської організації "Електрики без кордонів". Загалом на Чернігівщині їх планують встановити ще у дев'ятьох закладах освіти, що у Чернігові, Мені, Коропі, Прилуках, Ріпках та Бахмачі. Про це Суспільному розповів волонтер благодійного фонду "Фортечний" Максим Сидоров.

14:31 21.03.2024

Тренінг з формування компетентностей учнів у освітньому процесі в умовах Нової Української Школи

Тренінг з формування компетентностей учнів у освітньому процесі в умовах Нової Української Школи

20 березня у КЗЗСО І-ІІІ ст "Варвинський ліцей 1" відбулось четверте засідання спільноти вчителів початкових класів громади. Колег об'єднала тема : "Формування компетентностей учнів у освітньому процесі в умовах НУШ". На Професійному стандарті "Вчитель початкових класів ЗЗСО" акцентувала увагу педагогів Марина Саверська, директор ЦПРПП. Питання"Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії учителя та учнів" розкрила Ярина Назим, консультант Центру. Про інтерактивні форми організації навчальної діяльності молодших школярів на уроках НУШ розповіли Лідія Шостакова та Тамара Роденко, вчителі КЗЗСО І-ІІІ ст "Варвинський ліцей 2". З методичними аспектами проведення тематичних днів у початковій школі ознайомила Ірина Хоменко. Тренінг про створення та використання хмари слів на уроках в НУШ провела Тетяна Коваленко, вчитель КЗЗСО І-ІІІ ст "Варвинський ліцей 1". Підсумувала методичний ринг Нінель Квач, вчитель даного ліцею, керівник спільноти. Працівники Центру щиро вдячні педагогам громади за цікаву та плідну роботу, бажають учасникам творчості, креативу, натхнення на нові звершення на педагогічній ниві. Продовжуємо командну роботу.

14:26 21.03.2024

Червоні прапорці у розвитку дітей молодшого шкільного віку

Червоні прапорці у розвитку дітей молодшого шкільного віку

Сьогодні на спільному засіданні з педагогами початкової ланки освіти КЗЗЗСО І-ІІІ ст."Варвинський ліцей #2" фахівці КУ "Інклюзивно Ресурсний Центр" Людмила Монько та Ніна Кармазін поділилися ключовими моментами з теми "Червоні прапорці у розвитку дітей молодшого шкільного віку" Висвітлили важливі сигнали, які вказують на потребу уваги та підтримки.

14:21 21.03.2024

ПОСИЛЕНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ У СФЕРІ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

ПОСИЛЕНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ У СФЕРІ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Нагадуємо, що з 4 березня 2021 року вступив в дію Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки» від 3 лютого 2021 року № 1187-IX, який передбачає підвищення штрафів.

14:15 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь