A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

На Прилуччині поліція задокументувала спробу нетверезого водія дати неправомірну вигоду поліцейським

На вихідних прилуцькі поліцейські викрили 36-річного кермувальника легковика, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння та пропонував поліцейським «відкупитися» від відповідальності за 15 тисяч гривень.

14:10 22.02.2024

«Чорного лісоруба» затримано під час спроби підкупу заступника начальника райвідділу поліції

Зловмисник планував організувати незаконний бізнес з вирубки лісу на Чернігівщині. Для цього вирішив заручитися впливовою протекцією посадовця поліції Прилуччини. Фігуранта затримали та повідомили йому про підозрі у скоєнні злочину.

14:10 22.02.2024

Військова служба за контрактом

Прилуцький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує кандидатів на військову службу за контрактом до Збройних Сил України віком від 20 до 45 років.

12:44 22.02.2024

Учні Варвинського ліцею №2 взяли участь змаганнях «Пліч-о-пліч»

16-17 лютого у спортивному комплексі ім. М.О. Галушки проходив ІІ етап Всеукраїнських шкільних ігор «Пліч-о-пліч». Команда Варвинського ліцею №2 «Австралійський крокодил» - активний учасник усіх видів спорту цих змагань. І наполеглива праця забезпечила гарний результат: перші місця з баскетболу та волейболу серед хлопців і дівчат, друге місце з футзалу серед хлопців. Усі учасники наших команд показали високу майстерність, сміливість, рішучість, силу волі, безкомпромісність і отримали грамоти, солодкі призи та  позитивні емоції. Переможці з баскетболу та волейболу будуть представляти  Варвинську громаду на ІІІ етапі Всеукраїнських змагань у квітні в м. Прилуки. Вітаємо всіх учасників та бажаємо гідно представити наш освітній заклад на змаганнях, чесно вибороти перемогу! Ми пишаємося вами!!!

11:12 22.02.2024

СБУ викрила на Чернігівщині шахрая, який виманював у громадян гроші під приводом благодійної допомоги для ЗСУ   

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією ліквідували чергову шахрайську схему виманювання грошей у громадян під виглядом благодійної допомоги для Збройних Сил України.

10:22 22.02.2024

Комісія з питань захисту прав дитини

21 лютого відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Варвинської селищної ради під головуванням селищного голови Валентини САВЕРСЬКОЇ-ЛИХОШВИ.  На порядок денний було винесено питання про визначення форми влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування. 

16:00 21.02.2024

Мова – духовний скарб нації

  Щорічно 21 лютого наша країна разом з усім світом відзначає День рідної мови. З нагоди цієї події учні 9-Б класу Варвинського ліцею №2 разом зі своїм класним керівником Никоненко Т.П. та вчителем української мови й літератури Бойко В.Д. провели  урочистий захід, на якому учні доторкнулись до краси  й величі української мови, закликали гордитись тим, що вони живуть на такій чудовій і мальовничій землі, а Валентина Дмитрівна спонукала всіх учнів до створення у їхніх душах світлиці, в якій вони зберігатимуть найцінніший скарб – РІДНУ УКРАЇНСЬКУ МОВУ.

11:07 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь