A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Продовжується програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»

Вона передбачає надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Прийом документів по першій хвилі стартував 1 лютого і триватиме по 12 лютого. Загалом у 2023 році передбачено 20 хвиль.

21:38 06.02.2023

«Нетипові» пропозиції від роботодавців області

На Чернігівщині чимало хороших пропозицій від роботодавців, які готові платити гідну заробітну плату. База вакансій служби зайнятості оновлюється щодня, переглянути її можна на порталі державної служби зайнятості за посиланням https://chg.dcz.gov.ua. Найбільше вакансій для лікарів, слюсарів, водіїв, швачок, електромонтерів, підсобних робітників тощо.

11:02 31.01.2023

У Чернігові потрібні водії тролейбусів

Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Працевлаштуватись можуть навіть ті, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати.

19:35 25.01.2023

Кого шукають роботодавці області, та кому платять найбільше?

Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. Ознайомитися з актуальними вакансіями можна на нашому сайті в рубриці "Шукаю роботу" за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/

11:51 20.01.2023

Плануєте взяти на роботу громадянина іншої держави?

Треба отримати дозвіл у службі зайнятості. Для цього роботодавець має подати до обласного центру зайнятості пакет документів. Їх перелік та способи подачі за посиланням: https://chg.dcz.gov.ua/publikaciya/perelik-dokumentiv-dlya-otrymannya-dozvolu-na-zastosuvannya-praci-inozemciv-ta-osib-bez

22:11 04.01.2023

На Чернігівщині потрібні швачки

Незважаючи на воєнний стан, швейні підприємства області працюють і потребують кваліфікованих кадрів. Найбільше бракує швачок. Також потрібні інженери-технологи, складальники верху взуття, кравці тощо. Роботодавці гарантують офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується більше 30 вакансій у галузі легкої промисловості із заробітною платою до 13 тис. грн.

14:52 26.12.2022

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

Про це повідомляють у службі зайнятості. Робота є для лікарів різних профілів, сестер медичних, фельдшерів, молодших медичних сестер. Зокрема в області потрібні лікарі загальної практики-сімейні лікарі, терапевти, педіатри, стоматологи, невропатологи, хірурги, анестезіологи тощо. Медпрацівників шукають у Чернігові, Сновську, Новгород-Сіверську, Ніжині, Варві, Прилуках, а також на Городнянщині, Коропщині, Сосниччині, Бобровиччині, Борзнянщині, Ічнянщині, Куликівщині. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується близько 40 вакансій у сфері охорони здоров’я.

11:43 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь