A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

6700 гривень щомісяця за працевлаштування внутрішніх переселенців

На таку компенсацію може розраховувати роботодавець у разі працевлаштування ВПО. З початку дії цієї програми (квітень 2022 року) нею скористалися 84 роботодавців області, які працевлаштували 192 внутрішньо переміщених людей.

08:12 22.02.2023

Проєкт «єРобота» допоміг фермеру з Чернігівщини придбати дороговартісну борону

Олександр Іваній з Борзни - засновник і керівник фермерського господарства «ЕКОЛАЙФ», що обробляє землі в Борзнянській, Комарівській та Менській громадах. Зробити наступний крок до подальшого розвитку свого бізнесу фермеру вдалося за допомогою мікрогранту, отриманому в рамках програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

12:36 20.02.2023

До “Армії відновлення” на Чернігівщині долучились більше 700 безробітних

Про це повідомила директорка обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Більше 500 безробітних області зробили свій внесок у Перемогу, долучившись до суспільно корисних робіт, ще 200 – до громадських по розбору завалів пошкоджених будинків у Чернігові.

16:55 16.02.2023

У січні 2023 року працевлаштовано 382 жителі Чернігівщини

Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Крім того, 41 безробітного скеровано на професійне навчання, 4 – залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

09:53 15.02.2023

Законом України «Про зайнятість населення»

Законом України «Про зайнятість населення» (п.4 ч.2 ст.44) передбачено обов’язок зареєстрованого безробітного протягом 3-х робочих днів інформувати кар’єрного радника про виїзд за межі України. Неповідомлення державної служби зайнятості про виїзд є підставою для припинення реєстрації безробітного (ст.45 п.16¹).

16:34 13.02.2023

Жителів Чернігівщини запрошують до лав стрілецького батальйону

В області триває активна робота щодо формування стрілецького батальйону ЗСУ. Укомплектувати його потрібними кадрами військовим допомагає служба зайнятості. Задля цього її фахівці разом з представниками місцевих центрів комплектування та соціальної підтримки проводять спільні заходи (профорієнтаційні семінари, ярмарки вакансій, презентації роботодавця) для безробітних громадян та шукачів роботи. Загалом протягом останніх двох тижнів відбулося близько 40 таких заходів.

15:26 13.02.2023

Про виїзд за кордон потрібно повідомляти

Законом України «Про зайнятість населення» (п.4 ч.2 ст.44) передбачено обов’язок зареєстрованого безробітного протягом 3-х робочих днів інформувати кар’єрного радника про виїзд за межі України. Неповідомлення державної служби зайнятості про виїзд є підставою для припинення реєстрації безробітного (ст.45 п.16¹).

15:00 10.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь