A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

1253 безробітних Чернігівщини цьогоріч долучилися до суспільно корисних робіт і таким чином поповнили лави «Армії відновлення» країни

Їх силами у громадах області здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи, облаштовуються укриття цивільного захисту, розчищаються від чагарників та прибираються придорожні й прибережні смуги. Також безробітні залучалися до зведення фортифікаційних споруд, розвантаження гуманітарних вантажів, заготівлі дров та приготування їжі для військових,  плетіння маскувальних сіток та виготовлення окопних свічок.

15:50 19.04.2023

Служба зайнятості пропонує підтримку підприємствам машинобудівної галузі

Наприкінці січня 2023 року набрали чинності зміни до Закону України «Про зайнятість населення», які, зокрема, гарантують роботодавцям компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Про це йшлося на зустрічі директора Чернігівського обласного центру зайнятості Лідії Падалки з керівниками ринкоутворюючих підприємств міста, які працюють у галузі машинобудування: ТОВ «Чернігівський ковальський завод», ТОВ «Український кардан», ТОВ «Чернігівський автозавод».

12:02 19.04.2023

Що таке ваучер та хто може його отримати?

Ваучер – це документ, який дає право за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття пройти навчання за однією із 70 професій та спеціальностей із затвердженого переліку.

14:22 18.04.2023

Завдяки проєкту «єРобота» в Коропі робитимуть олію

 До повномасштабної війни Україна була найбільшим у світі виробником та експортером соняшникової олії. Торік зменшився не лише експорт, а й посівні площі під соняшником та кількість виробників. У той час коли деякі підприємства зупинили свою діяльність, жителька Коропа Галина Мисник вирішила зайняти цю нішу. Реалізувати задумане їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

16:08 12.04.2023

Ринок праці мовою статистики

  У січні-березні поточного року послугами державної служби зайнятості в області скористалися 9,7 тис. безробітних громадян. З них кожного 5-го залучено до активних програм сприяння зайнятості. Зокрема, 1,1 тис. осіб знайшли роботу, близько 700 – залучено до громадських та суспільно корисних робіт. На професійне навчання скеровано 91 безробітного. Крім того, 55 громадян області для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці скористалися ваучером на навчання.

11:10 12.04.2023

Компенсації для роботодавців: за працевлаштування яких безробітних заплатить служба зайнятості

Сьогодні, в умовах воєнного стану, служба зайнятості пропонує бізнесу та роботодавцям фінансову підтримку у вигляді активних програм. Серед новацій - три нові компенсаційні виплати, спрямовані на працевлаштування безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці.

16:14 29.03.2023

З приходом весни традиційно пожвавлюється попит на працівників сільського господарства, адже саме в цю пору року стартують весняно-польові роботи

Не став винятком і цей рік. Попри воєнний стан та постійні ворожі обстріли прикордоння, місцеві сільгосппідприємства продовжують працювати та тримати економічний фронт.

08:41 28.03.2023

Лідія Падалка: «Служба зайнятості фінансово підтримує роботодавців, які працевлаштовують безробітних»

Служба зайнятості цьогоріч реалізує низку активних програм, спрямованих на створення нових і збереження існуючих робочих місць, розвиток бізнесу та забезпечення ефективної зайнятості населення. Зокрема, шляхом надання фінансової підтримки роботодавцям.

12:46 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь