A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Лідія Падалка: «Служба зайнятості фінансово підтримує роботодавців, які працевлаштовують безробітних»

Служба зайнятості цьогоріч реалізує низку активних програм, спрямованих на створення нових і збереження існуючих робочих місць, розвиток бізнесу та забезпечення ефективної зайнятості населення. Зокрема, шляхом надання фінансової підтримки роботодавцям.

12:40 27.03.2023

Жителів Чернігівщини запрошують на роботу в м. Бровари Київської області!

Роботодавець пропонує: офіційне працевлаштування; гідну та своєчасну заробітну плату; комфортні умови праці; всі необхідні для роботи ресурси; дружній колектив. За потреби надається житло.

12:49 24.03.2023

Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує громадянам, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту

Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує громадянам, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, безкоштовно отримати ваучер на навчання. Він дає право здобути новий фах або підвищити існуючу кваліфікацію, обравши одну із 70 затверджених професій та спеціальностей. Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.

08:09 24.03.2023

Мікрогранти: статистика ухвалених рішень

«Власна справа» – одна з найпопулярніших програм урядового проекту «єРобота». Стати її учасником і отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають підприємницького досвіду.

14:04 23.03.2023

Завдяки проєкту «єРобота» у «Банди Смаку» буде більше вдячних клієнтів

«Банда Смаку» - відома в Чернігові кейтерингова компанія, яка за роки своєї діяльності здобула прихильність споживачів смачною кухнею та якісним сервісом. Її засновник – амбітний, цілеспрямований, завзятий підприємець, який чітко знає, чого хоче в житті, він же - професійний кухар і пекар Євген Лобань. Торік, щоб збільшити потужності виробництва і розширити коло вдячних клієнтів та постійних партнерів, він скористався грантовою програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

14:19 22.03.2023

Мікрогранти: статистика ухвалених рішень

«Власна справа» – одна з найпопулярніших програм урядового проекту «єРобота». Стати її учасником і отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають підприємницького досвіду.

14:14 22.03.2023

Від служби зайнятості за ваучерами навчаються кухарі

   Вчитись не пізно і після 45 років, - стверджують у службі зайнятості і запевняють, що наразі для цього створені всі умови. Зокрема, громадянам цієї вікової категорії служба зайнятості пропонує отримати ваучер на навчання і здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

14:59 21.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь