A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинський сектор Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості

ТОП 10 актуальних вакансій

Шукаєте роботу? Серед наявних в базі вакансій служби зайнятості обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку найбільш затребуваних увійшли:

14:11 11.11.2022

З Чернігова до Львова – шлях за новою професією

Підготувати кадри і укомплектувати вакансії КП «Чернігівському тролейбусному управлінню» служба зайнятості допомагає не вперше. За її направленням 12 безробітних чернігівців, серед яких 3 жінки, освоїли нову для них професію «Водій тролейбуса» у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

10:40 08.11.2022

Під час воєнного стану тривалість виплати допомоги по безробіттю не може перевищувати 90 календарних днів

Таку норму передбачає Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці», який набув чинності 29 жовтня поточного року. Безробітним, у яких строк виплати допомоги по безробіттю на дату набрання чинності цим Законом перевищує 90 днів, виплата допомоги по безробіттю припиняється через 30 календарних днів з дня набрання чинності Законом. Для осіб передпенсійного віку (за рік до досягнення відповідного віку та за наявності необхідного для призначення пенсії за віком страхового стажу) тривалість виплати допомоги по безробіттю не може перевищувати 360 календарних днів. Для отримання консультацій скористайтесь нашим каналом онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

15:19 02.11.2022

До "Армії відновлення" країни долучилися безробітні Чернігівщини

Про це повідомила очільниця обласної служби зайнятості Лідія Падалка. Йдеться про організацію органами місцевого самоврядування спільно з військовим командуванням суспільно корисних робіт у період воєнного стану.

12:08 02.11.2022

Роботодавцям – компенсація, переселенцям - робота

Компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування 149 внутрішньо переміщених осіб отримають 64 роботодавці Чернігівщини. Відповідні рішення прийняті обласним центром зайнятості станом на 27 жовтня.

15:59 28.10.2022

Державна служба зайнятості України, спільно з Метатех

(https://metatech.technology/), Асоціацією інноваційної та цифрової освіти (https://aide.one/) запроваджують благодійний проєкт META TECH CHARITY, покликаний допомогти тимчасово безробітним та нашій країні в цілому перекваліфікувати українців, які потребують зайнятості в актуальні професії XXI століття.

12:05 27.10.2022

Що треба знати вагітним жінкам, які зареєстровані в службі зайнятості як безробітні?

Особа, яка отримує послуги в службі зайнятості як безробітна, повинна своєчасно повідомляти свого кар'єрного радника про зміну обставин, які впливають на можливості її працевлаштування, умови виплати матеріального забезпечення та отримання соціальних послуг.

14:18 24.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь