Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Варвинська ОТГ: час, обставини, події, люди…

Варвинська ОТГ: час, обставини, події, люди…

25 грудня 2017 року відбулись  місцеві вибори, в результаті яких було створено Варвинську ОТГ (8,5 тис населення, до якої увійшли села: Калиновиця, Леляки, Воскресенське, Григорівщина, Сіряківщина, Булавівщина з  адміністративним центром -  смт Варва).

16:03 22.09.2020

Візит робочої групи для забезпеченням контролю за дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог і карантинних обмежень в закладах освіти  на території Варвинської селищної ради

Візит робочої групи для забезпеченням контролю за дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог і карантинних обмежень в закладах освіти на території Варвинської селищної ради

Перевірили виконання та дотримання протиепідемічних заходів визначених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції на території Варвинської селищної ради

16:27 10.09.2020

Відкритий лист Правління Асоціації міст України до Президента України щодо захисту конституційних прав громад

Відкритий лист Правління Асоціації міст України до Президента України щодо захисту конституційних прав громад

Правління Асоціації міст України звернулося до Президента Володимира Зеленського з ініціативою про зустріч для обговорення питання захисту конституційних прав громад.

14:57 10.09.2020

ОБІГ НАСІННЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ТА ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА В СФЕРІ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА

ОБІГ НАСІННЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ТА ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА В СФЕРІ НАСІННИЦТВА ТА РОЗСАДНИЦТВА

З метою попередження порушень законодавства України в сфері насінництва та розсадництва, а також зменшення обігу неякісного насіння, Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпроспоживслужби в Чернігівській області (Далі Головне Управління) інформує: згідно статті 15 Закону України «Про насіння та садивний матеріал» насіння і садивний матеріал вводяться в обіг після їх сертифікації.

11:22 04.09.2020

ВІТАЄМО ОСВІТЯН ЗІ СВЯТОМ!

ВІТАЄМО ОСВІТЯН ЗІ СВЯТОМ!

Шановні колеги та учасники освітнього процесу! У цей чудовий осінній день ми радо вітаємо вас зі святом 1 вересня – Днем знань!

16:14 01.09.2020

Підготовчі заходи перед початком нового навчального року

Підготовчі заходи перед початком нового навчального року

 У переддень нового навчального року фахівці Варвинської районної державної лікарні ветеринарної медицини Держпродспоживслужби в Чернігівській області здійснили профілактичні дезінфекції у приміщеннях навчальних закладів та в шкільних автобусах. Знезараження проведено з використанням генератора гарячого туману, також відібрані зразки для дослідження якості дезінфекції.

12:42 01.09.2020

Фестиваль «На крилах злету»

Фестиваль «На крилах злету»

Кульмінацією літа став фестиваль здібних, талановитих, спортивних учнів, які показали глибокі знання на обласних олімпіадах, стали переможцями і учасниками  Всеукраїнського конкурсу - захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, переможці обласних змагань з баскетболу, боксу та шахів, учасники Всеукраїнських історико - краєзнавчих конференцій, вихованці туристично-краєзнавчого клубу «Ніка», інші переможці та лауреати конкурсів.

09:06 01.09.2020

Серпнева колегія відбулася

Серпнева колегія відбулася

27.08.2020 року у приміщенні сесійної зали Варвинської селищної ради відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, дітей, молоді та спорту Варвинської селищної ради із запрошенням керівників закладів освіти та їх заступників. У роботі колегії прийняла участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дейнека Т.О.

19:15 31.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь