Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

ХВИЛИНА МОВЧАННЯ

ХВИЛИНА МОВЧАННЯ

У суботу, 29 серпня 2020 року, День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

14:43 29.08.2020

Підсумки перевірки стану готовності закладів освіти Варвинської громади до нового навчального року

Підсумки перевірки стану готовності закладів освіти Варвинської громади до нового навчального року

Відповідно до наказу відділу освіти, дітей, молоді та спорту Варвинської селищної ради від 05.08.2020 року № 82 «Про перевірку закладів освіти по підготовці до нового навчального року та опалювального сезону з питань цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності» 19 серпня 2020 року комісією у складі заступника селищного голови Тамари Дейнеки, начальника відділу освіти, дітей, молоді і спорту Надії Редьки, головного спеціаліста відділу освіти, дітей, молоді і спорту Андрія Бобошка, головного інспектора районного сектора Державної служби України з надзвичайних  ситуацій у Варвинському районі Максима Рибальченка, начальника управління Держпродспоживслужби у Варвинському районі Владеслава Каленіченко, представника Варвинського лабораторного відділення Прилуцького міськрайонного відділу ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОН України» Алла Науменко та директорів закладів освіти  була здійснена перевірка готовності закладів освіти Варвинської громади до нового 2020/2021 навчального року.

16:21 20.08.2020

Привітання з Днем пасічника

Привітання з Днем пасічника

19 серпня - День пасічника! Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим. Мед на столі – радість у господі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків.

08:51 19.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь