Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

28.06.2020 року День Конституції України

28.06.2020 року День Конституції України

Щиро вітаю Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України. Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. Бажаємо, щоб мир і злагода сприяли подальшій розбудові правової держави! Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень. Миру, злагоди та добра усій Україні й кожному громадянину!

11:54 26.06.2020

Творчі перемоги учнів Центру дитячої та юнацької творчості

Творчі перемоги учнів Центру дитячої та юнацької творчості

Участь у різноманітних творчих змаганнях-конкурсах, фестивалях є невід’ємною частиною роботи Центру дитячої та юнацької творчості Варвинської селищної ради. Це своєрідний іспит на рівень професіоналізму як для учнів так і для викладачів. В такий напружений час для нашої держави, для нашого району та об’єднаної громади, ансамбль ложкарів «Колорит»  Варвинського центру дитячої та юнацької творчості, в травні  місяці 2020 року, взяв участь у дистанційному Міжнародному багатожанровому  інтернет фестиваль-конкурсі «Самоцвіти – країна безмежних можливостей».

11:07 12.06.2020

КП "Господар" пропонує Вам сервіс «Мій КВАРТАЛ» Особистий Кабінет»

КП "Господар" пропонує Вам сервіс «Мій КВАРТАЛ» Особистий Кабінет»

КП "Господар" пропонує Вам сервіс «Мій КВАРТАЛ» Особистий Кабінет», на сайті: my.quartal.com.ua, користуючись яким споживачі зможуть передавати показники та сплачувати рахунки за комунальні послуги не виходячи з дому, чи не покидаючи робоче місце. Переваги нашої системи: - контроль стану заборгованості за всіма наданими послугами у режимі реального часу; - можливість бачити суму нарахованих платежів у зручний час, не очікуючи отримання квитанцій; - передача показників з усіх встановлених приладів обліку  та можливість відслідкувати динаміку використання; - швидко, зручно, не відходячи з дому сплачувати заборгованість за будь-які послуги. На сайті є детальна інструкція щодо реєстрації в особистому електронному кабінеті.

16:26 28.05.2020

Служба зайнятості: працюємо онлайн і завжди на зв’язку!

Служба зайнятості: працюємо онлайн і завжди на зв’язку!

В умовах карантину багато установ працюють в онлайн-форматі. Не є винятком і служба зайнятості, яка, зокрема, запровадила нову форму дистанційної комунікації з шукачами роботи – вебінари. Такий захід в Варвинській районній філії відбувся 22.05.2020 року.

15:25 28.05.2020

Шановні керівники закладів, учителі та батьки учнів!

Шановні керівники закладів, учителі та батьки учнів!

Наближається до завершення 2019-2020 навчальний рік. Цей навчальний рік виявився складним і непростим для нас усіх. Карантинні заходи щодо запобігання поширенню Covid-19 змінили наш звичний ритм життя і навчання. Вперше ми опинились на етапі дистанційного навчання під час найвідповідальнішої пори навчального року. Це серйозне випробування для усіх учасників освітнього процесу, яке ми намагалися достойно пройти. Тримався міцний зв’язок між учителями, учнями та їх родинами. Ми впевнені в тому, що багато чому навчилися і навчали під час карантину. Керівники освітніх закладів змогли побудувати ефективну взаємодію між усіма учасниками освітнього процесу.

15:19 28.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь