A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

Президент підписав закон, що відновлює фінансування доглядів, допомог, ліків, санаторно-курортного і реабілітаційного лікування за кошти ФССУ

Закон України "Про внесення змін до розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" повернуто із підписом Президента, він набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

12:20 25.11.2020

На Чернігівщині лише двоє з десяти споживачів не мають боргів за газ

За спожитий у вересні паливний ресурс клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» розрахувалися лише на 39,5%, що на 17,4% менше ніж, за аналогічний період минулого року. Втім, криза неплатежів характерна не лише для газопостачальної галузі. За даними Асоціації постачальників енергоресурсів, рівень розрахунку за всі житлово-комунальні послуги, отримані в серпні знизився на 15%, у вересні — на 6,5%.

09:16 17.11.2020

Права споживачів у разі придбання ними товару належної якості:

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів» (далі – Закон), споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням.

10:54 12.11.2020

Лавочки й доріжки чи внутрішньобудинкові мережі: чому важливо правильно розставляти пріоритети в утриманні багатоквартирних будинків

У липні договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж мали  38 багатоповерхівок. У жовтні – 57. Багато це чи мало? Якщо зважити, що в Чернігові багатоповерхівок 1744 – мало. А якщо розуміти, що це питання насамперед безпеки – то критично мало.

14:53 30.10.2020

З 1 листопада 2020 року на Чернігівщині діє заборона на лов водних біоресурсів на зимувальних ямах

З метою створення сприятливих умов для зимівлі водних біоресурсів, їх охорони, відтворення та раціонального використання, відповідно до наказу Управління Державного агентства рибного господарства у Чернігівській області від 19.10.2020 № 121-од «Про заборону вилову водних біоресурсів на зимувальних ямах в зоні діяльності управління», з 1 листопада 2020 року до початку весняно - літньої заборони, забороняється будь - який вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах в осінньо - зимовий період 2020 - 2021 років.

15:01 27.10.2020

Перевіряйте квитанції, не відходячи від каси! Або куди зникають платежі.

Кожного місяця фахівці ТОВ «Чернігівгаз Збут» розшукують власників грошей. Десятки тисяч гривень «зависають у повітрі» через неможливість ідентифікувати платежі і знайти абонентів, які їх зробили. Так, за шість місяців 2020 року жителі Чернігівської області через неуважність загубили майже 160 тисяч гривень.

18:48 25.09.2020

Відділення Національної служби посередництва і примирення інформує громадськість

Національна служба посередництва і примирення (далі – НСПП) є постійно діючим державними органом, створеним Президентом України відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" для попередження, прогнозування та сприяння врегулюванню колективних трудових спорів (конфліктів).

18:52 31.08.2020

Неплатежі населення за доставку газу на Чернігівщині сягнули 12 мільйонів грн

Заборгованість населення перед Операторами ГРМ за розподіл газу в 2020 році збільшилася до 700 млн грн. На Чернігівщині вона сягнула 12 мільйонів. Таке зростання на додачу до несплачених споживачами послуг з розподілу у попередні періоди веде до боргової кризи у всій газовій галузі.

11:11 04.08.2020

Кожен третій споживач газу на Чернігівщині не сплатив рахунки через коронавірус

В першому півріччі на  газовому ринку не вдалось досягти прийнятного рівня  сплати за доставку газу. Борги споживачів перевищують 2 млрд. грн. На Чернігівщині не розрахувалися за розподіл повністю або частково понад 124 тисячі споживачів. Тобто, у загальному не був сплаченим кожен третій платіж.

11:10 04.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь