A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

«Чернігівгаз Збут» розробив для своїх клієнтів нову лінійку тарифів на газ

ТОВ «Чернігівгаз Збут» запроваджує одразу кілька комерційних пропозицій для побутових споживачів природного газу. Прискіпливо стежити за коливаннями вартості природного газу на ринку або обрати пропозицію на весь рік чи лише на опалювальний сезон — клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» зможуть самостійно обирати зручний для себе тариф.

16:56 21.04.2021

Скільки зекономили учасники акції «Твоя Енергонезалежність» від ТОВ «Чернігівгаз Збут»

У серпні-вересні минулого року ТОВ «Чернігівгаз Збут» запропонував своїм клієнтам придбати газ за літніми цінами на весь опалювальний сезон, у рамках акції «Твоя енергонезалежність». За півтора місяці дії акційної пропозиції споживачі забронювали понад 1,2 мільйони кубометрів блакитного палива загальною вартістю 5,86 млн гривень. Це дало клієнтам компанії можливість зекономити більше, ніж 3,2 мільйони гривень протягом зимового періоду.

19:10 15.04.2021

Річний газовий контракт: переваги для споживачів

Опалювальний сезон 2020–21 рр. позначився стрімким зростанням вартості природного газу на європейських та українських ринках, що призвело до здорожчання блакитного палива для побутових споживачів. Для пом’якшення ситуації уряд вжив заходів і відрегулював вартість газу на опалювальний сезон. 31 березня сплив термін дії обмежувальної постанови уряду, але задля стабільного завершення опалювального періоду ТОВ «Чернігівгаз Збут» зберіг ціну на газ у квітні — на рівні 6,99 грн за м. куб. І разом із тим, компанія почала розробку особливого продукту — річного контракту на газ із фіксованою ціною.

16:28 13.04.2021

До 05 квітня учасники Акції Твоя Енергонезалежність обов’язково мають подати показання лічильників

31 березня останній день дії спеціального тарифу «Твоя Енергонезалежність» від ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Для підбиття підсумків акції і здійснення остаточного розрахунку з її учасниками важливо, щоб усі, хто брав участь у акції, до 5 квітня передали показники лічильників станом на 01.04.2021 р.

16:14 31.03.2021

Буква Закону. Запитуєте – відповідаємо…

Плануєте взяти на роботу громадянина іншої держави? У такому разі необхідно отримати дозвіл на працевлаштування іноземця. Для цього роботодавцю потрібно подати до обласного центру зайнятості пакет документів. Їх перелік - за посиланням:

16:14 31.03.2021

Як приєднатися до газових мереж?

Якщо вам потрібно газифікувати будинок чи підприємство, збудувати внутрішньобудинкові мережі та підібрати обладнання для опалення, то необхідно звернутися до 104.ua Клієнтського простору. Написати заяву у Персонального менеджера, який надалі контролюватиме усі етапи підключення і допоможе підібрати газове обладнання. Окрім заяви, потрібно надати пакет документів.

15:46 30.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь