A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

«Чернігівгаз» провів конкурс майстерності з обслуговування газорегулюючих пунктів

Фахівці з обслуговування ГРП АТ «Чернігівгаз» змагалися в професійній майстерності. Конкурс пройшов на навчально-тренувальному полігоні Оператора ГРМ. Участь в змаганнях взяли команди з Чернігівського, Прилуцького, Ніжинського і Корюківського відділень, до складу яких увійшли майстри та слюсарі з різних районних дільниць.

15:45 26.07.2021

Для дорожньої інфраструктури Чернігівщини 2021-й став роком якщо не другого народження, то своєрідного ренесансу — Анна Коваленко

До цьогорічної програми Президента України «Велике будівництво» потрапили 280 кілометрів доріг Чернігівської області,  з яких 182 кілометри — дороги державного значення. На якому етапі реалізація запланованого та як забезпечується якість цих автошляхів — розповіла сьогодні під час чергового брифінгу голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко.

09:25 22.07.2021

Анна Коваленко: Час об’єднати зусилля, щоб захиститися від COVID-19

Голова облдержадміністрації Анна Коваленко під час сьогоднішнього брифінгу закликала усіх, хто ще не вакцинувався від коронавірусу, оперативно це зробити. На сьогодні в області для цього створені всі умови.

09:23 22.07.2021

Побутові клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» боргують за газ 294,2 млн грн

Протягом травня-червня клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», скоротили заборгованість за спожитий природний газ на 88,3 мільйони гривень. Станом на початок липня загальний борг побутових споживачів склав 294,2 мільйони гривень, бізнесу – 3,1 мільйона, ще 5 мільйонів накопичили бюджетні та релігійні організації.

10:04 21.07.2021

Відділення Національної служби посередництва і примирення інформує

Національна служба посередництва і примирення (далі – НСПП) є постійно діючим державними органом, створеним Президентом України відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" для попередження, прогнозування та сприяння врегулюванню колективних трудових спорів (конфліктів).

08:33 14.07.2021

АТ «Чернігівгаз»: Вчасне технічне обслуговування внутрішніх газових мереж рятує життя

«Подбай про безпеку» - газовики пропонують клієнтам технічне обслуговування внутрішніх газових мереж за акційною ціною – 300 грн на рік. Витоки газу є основною причиною викликів 104, і є вкрай небезпечними для здоров’я.

11:13 12.07.2021

Лаштуй сани влітку: як клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» готуються до зими

Витрати на тепло в осінньо-зимовий період «з’їдають» левову частку доходів власників будинків з індивідуальним опаленням. Тож питання, як їм зменшити фінансове навантаження на родинний бюджет, набуває особливої актуальності. ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує побутовим споживачам природного газу відповідь на це питання – тариф «Твій газ Рівномірний платіж». У травні-червні понад 1800 жителів Чернігівської області вже перейшли на нього, щоб уникнути великих сум у зимових платіжках.

11:10 12.07.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: захистіть бізнес від коливання ціни за допомогою фіксованого тарифу на електроенергію

Суттєві коливання цін на електроенергію, особливо на ринку на добу наперед та внутрішньодобовому ринку, ускладнюють для бізнесу планування витрат на енергоресурси.

08:44 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь